≫ 

Vidimo se nikad, čujemo još manje: Zdjelar o duelu sa Markom Marinom (VIDEO)

Fudbaler Partizana otkrio da ima adute da zasutavi najboljeg igrača i kreatora igre Zvezde

  • 34

Večiti fudbalski derbi, 161. po redu igra se u okviru 9. kola Superlige Srbije, na stadionu u Humskoj od 18 sati (Arena sport) Biće to prvi ovosezonski ispit za oba tima u borbi za titulu šampiona Srbije. Igrač Partizana Saša Zdjelar odigrao je prethodni duel odlično, kada je Partizan uzeo Kup Srbije u derbiju, a sada se nada da će zaustaviti Marka Marina, kreatora igre crveno-belih.

Njih dvojica se poznaju još iz Olimpijakosa-

- On igra tu poziciju da smo uvek maltene uvek  1 na 1, a  ja ću dati sve od sebe da ga zaustavim i da pomognem ekipi. Nadam se da ću odigrati kao i prošli derbi. Dosta mi olakšava što ga znam iz Olimpijakosa, ali kao što ja znam njegove vrlinje i mane,i  on zna moje tako da obojca imamo neke adute i prednosti.

Konferencija za novinare FK Partizan Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Na pitanje da li je ostalo pravilo da se Marin i Zdjelar ne čuju telefonom pre utakmice, igrač Partizana je rekao

- Nismo se čuli, a nećemo ni sada.. - objasnio je Zdjelar.

Prema njegov rečima recept protiv Crvene zvezde je da se ponove igre crno-belih iz poslednjih derbija.

- Nadam se da ćemo igrati isto kao i poslednje derbije, posebno prethodna dva. Da uđemo dobro u meč i ostvarimo dobar rezultat - rekao je Zdjelar.

Za velikog rivala kaže da ima kvalitetnu ekipu i da poznaje i Hosea Kanjasa još dok je nastupao za PAOK. Remi sa AZ Alkmarom (2:2) u Ligi Evrope ne pravi problem u pripremi derbija.

- Morali smo da pobedimo, ali ne predstavlja nam to problem. Prepreka ne sme da bude remi sa AZ-om. Stvorili smo puno prilika, sigurno možemo i protiv Zvezde. Protivnik je veoma dobar- optimista je Zdjelar.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA