≫ 

Sjajni golovi u Kruševcu: Voša kiksnula, Bačka Topola na vrhu tabele pred derbi! (VIDEO)

Još jedna pobeda hita prvenstva

  • 2
Bačka Topola Foto: Arenasport

Fudbaleri Bačke Topole najveće su osveženje domaćeg fudbala, ovaj put su pobedili Napredak sa 3:1 i zauzeli vrh tabele Superlige!

Tu su ostali jer je Vojvodina kiksnula protiv Voždovca, a ovaj put je Silađi sa dva gola u prvom poluvremenu najavio pobedu.

Bilo je malo drame kada je Ivanović u 81. minutu vratio Napredak u meč, što je tri minuta pre kraja anulirao Grabež.

Inače, golovi su vredni pažnje, prva akcija bila je sjajna za Silađija, potom je Ivanović prokockao lepu šansu za izjednačenje, pa je pala kazna.

Gol za 2:1 postigao je potom Ivanović atraktivno iz makazica, za iskupljenje, ali je Bačka Topola novom akcijom rutinirala meč.

Kao novajlije, momci iz Bačke Topole uspeli su da zauzmu vrh sa šest pobeda uz tri remija, i dalje su uz Zvezdu i Partizan neporaženi u šampionatu!

Minimalce su zabeležili Čukarički protiv Mladosti, Radnik protiv Rada, ali i Spartak protiv Javora kao domaćin. Na kraju programa za subotu, Vojvodina je na Karađorđu ipak izgubila od Voždovca sa 2:1!

Bivši igrač Novosađana Aleksandar Stanisavljević je doneo vođstvo, potom je Nemanja Nikolić bio strelac, da bi njegov imenjak i prezimenjak iz penala potom smanjio na 2:1, a Voždovac je izdržao sve nalete do kraja.

Osetilo se i odsustvo fanatičnog Nenada Lalatovića, koji će zbog suspenzije još dve utakmice propustiti na klupi - protiv Mladosti i Spartaka iz Subotice.

Linglong Superliga Srbije, deveto kolo:

subota:

Inđija – Radnički Niš 0:1 (0:1)

Spartak – Javor 1:0

Čukarički – Mladost 1:0

Rad – Radnik 0:1

Napredak – TSC Bačka Topola 1:3

Mačva – Proleter 0:1

Vojvodina – Voždovac 1:2

nedelja:

18.00 Partizan – Crvena zvezda

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA