≫ 

Gol Baneta Ivanovića u jubilarnom 100. meču za Zenit!

Uprava i navijači su se zahvalili Srbinu, a on im je još jednom pokazao kapitensku igru

  • 0
Branislav Ivanovic, Zenit

Foto: Guliver/Getty Images/Epsilon

Za svega godinu i po dana Branislav Ivanović uspeo je da zabeleži 100 utakmica u dresu ruskog Zenita. Klub, ali i navijači odužili su se svom kapitenu za vernost.

U okviru 10. kola ruskog šampionata Zenit je dočekao ekipu Rubina i porazili ga sa 5:0. Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, od prošle sezone je kapiten i ruskog giganta.

Od kada je stigao iz Čelsija bez obeštećenja 1. februara 2018. godine Ivanović je odigrao 99 mečeva za ruski klub, utakmica protiv Rubina mu je bila 100.

Pred početak utakmice zvaničnici kluba su mu uručili dres sa brojem 100 i zlatnu plaketu.

 

Pored uprave i navijači su se zahvalili nekadašnjem reprezentativcu Srbije. Razvili su transparent na kome su mu se zahvalili za doprinose klubu. Zenit je to na svom Tviter profilu tu fotografiju podelio uz srpsku zastavu.

 

Saigrači su se postarali da mu jubilej ostane u lepom sećanju, jer su mrežu protivnika napunila sa čak pet golova. Međutim veliko slavlje i ubedljivu pobedu morao je da pokrene upravo slavljenik.

Mučio se Zenit celo prvo poluvreme da probijem ''bunker'' gostiju. Gol kom je Ivanović bio asistent poništen je posle VAR-a pa je tako prvo poluvreme završeno bez golova. Lopta nije htela u mrežu ni u drugom, a onda je Bane probio odbranu Rubina u 58.  minuta odličnim utrčavanjem posle jednog slobodnog udarca, i posle toga gostima nije bilo više spasa.

Dortmund želi titulu, ali da bi do nje došao moraće da počne da pobeđuje na teškim gostovanjima kao što je današnje (18.00) Ajntrahtu. Kvota na dvojku je Frankfurtu je 1,75, dok tip 4+ nosi kvotu 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Dortmund.

U narednih 30 minuta saigrači srpskog internacionalca postigli su još četiri pogotka.

Gol Baneta Ivanovića možete videti na video od 1:46.

Ceremoniju dodele priznanja za 100. meč možete videti na video od 4:11.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA