≫ 

Kolarov i Džeko bez popusta za Mihu: Srbin pogodio iz "slobodnjaka", Džeko u 94. za pobedu!

U samo nekoliko minuta kapiten srpske reprezentacije režirao dva gola u Bolonji, ali je tačku stavio sjajni napadač Rimljana

  • 0
Foto: twitter/Goal Krampon

Aleksandar Kolarov još jednom je potvrdio epitet jednog od najboljih izvođača "prekida" u Evropi, opasno je oružje Srbin u rukama svakog trenera, a to je na svojoj "koži" osetila i Bolonja na početku drugog poluvremena meča 4. kola Serije A.

Utakmica je završena trijumfom gostiju rezultatom 2:1, i to golom Edina Džeka u četvrtom minutu nadoknade.

Neumoljiv je bio Kolarov prilikom udarca malo van kaznenog prostora u 49. minutu, majstorski je prebacio "zid", za vođstvo "Vučice" od 1:0 protiv tima našeg Siniše Mihajlovića.

Pogledajte efektan i savršeno odmeren udarac kapitena srpske reprezentacije.

Podsetimo da Mihajlović ovaj put nije bio uz igrače, srpski trener je počeo drugi cikus hemoterapija, pa je Miroslav Tanjga komandovao ekipom pored aut-linije.

U nastavku meča, samo nekoliko minuta pošto je dao gol, Kolarov je "poništio" svoju majstoriju penalom koji je skrivio nad Sorijanom. Sansone je bio siguran i poravnao rezultat na radost Mihajlovića, ali to je bio tek uvod u ekstra uzbudljivi nastavak meča.

Bolonja je do kraja iskreirala dve stopostotne šanse, a Lopez se u tim trenucima istakao i sebi prilepio etiketu junaka Rome. Izdržali su gosti veliki udar i nesumnjivo bolji momenat rivala, a onda zadali bolan udarac Bolonji u nadoknadi vremena.

Džeka su samog ostavili u petercu defanzivci Bolonje, a prekaljeni golgeter to kaznio rutiniranom reakcijom glavom, za drugu pobedu Rome i prvi poraz Mihajlovićevog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA