≫ 

Milojević u neverici zbog kiksa kod pogotka Sume: Bezveze smo primili gol, nemam komentar!

Partizan bolju igru krunisao tek u završnici

  • 69

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegovom timu bilo vrlo teško da se vrati posle gola Sejdube Sume u 161. večitom derbiju sa Partizanom.

Partizan je u okviru devetog kola na svom stadionu slavio 2:0 golovima Sume i Tošića iz 83. i 93. minuta meča i bio bolji rival tokom većeg dela meča.

- Nema tu, kad je utakmica, ona je živa, ne može se reći ništa posebno. Nemam komentar, čestitao bih Partizanu na pobedi. Igrali smo dosta dobro u pojedinim delovima. Ono gde smo grešili ponovo nam se događa, grešimo na jednostavnim pasovima - prokomentarisao je Milojević ovaj meč za Arenu sport.

Gol Sume bio je posledica lošeg dodavanja Marka Marina ka Nemanji Milunoviću, a onda je Milunović izgubio loptu koja je stigla do Sume i potom sa dvadesetak metara poletela ka rašljama gola Milana Borjana.

- Opet smo kiksnuli, iz naše lopte bezveze smo primili gol, jako je teško vratiti se posle toga. Ništa, idemo dalje, šta da radimo - dodao je Milojević.

Zvezda u narednom kolu igra protiv Voždovca na "krovu" 25. septembra, a Partizan istog dana igra protiv Javora u Ivanjici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TamoNeko

    22. septembar 2019 | 21:03

    Ovo je bednička izjava kao i one protiv Bajerna. Ako oni zaista nisu videli da su protiv Bajerna bili zreli za 6-7 komada onda su blago rečeno mentalno retardirani. Danas je Partizan zaslužio ovu pobedu i to ubedljivije. Slučajno onaj Partizanov klinac nije postigao gol, kao i Sadik. To je slučajno, ali ubrzo posebno u LŠ te slučajnosti neće više biti. Pa kada neka ekipa igra ovako kako je Zvezda igrala čitavu utakmicu samo slučajno može da ostane nerešeno. Uopšte pitanje za Zvezdinu struku, da li su oni ispratili šta se događa u taboru najvećeg rivala, u smislu pojačanja, prikazane igre, načinu na koji protivnik teži da igra... Od igračkog kadra pa nadalje Partizan je prosto bolji. To što Partizan igra je ipak fudbal, a Zvezda teži da igra antifudbal. Prevše toga mora da se menja ako se želi bolje, a to nije izvodljivo. Jovanačići, Gobeljići, Milunovići isl. samo u Zvezdi mogu da se bore za titulu. Kao veliki navijač Zvezde, neko ko se kao klinac od 8 godina budio sam da gleda Zvzedu protiv Kolo Kolo i kome do dan danas kada Zvezda igra srce udara na 300 a usne pomodre, pišem ovo što pišem.

  • Марко

    22. septembar 2019 | 20:43

    Ево даћу ја коментар уместо тебе! Нису безвезе примили гол, него су играчи Партизана желели тај гол. Њихов тренер је желео победу коју ти не желиш на последњих 5 дербија! Да ли човече схваташ ти значај дербија или је то за тебе само утакмица!? Још једном свака част Партизану и Сави, заслужено, браво!!!

  • baki

    22. septembar 2019 | 20:31

    U kojim ste to delovima igrali dobro moj Milojevicu ja i ti ocigledno nismo gledali istu utakmicu jad i beda je Zvezda srecom smo usli u ligu sampiona nemamo pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA