≫ 

Ostojić posle velikog trijumfa: Planirali smo da izađemo muški, nisu imali nijednu šansu

Zaslužena pobeda Partizana

  • 1

Prvotimac Partizana Bojan Ostojić smatra da je njegov tim zasluženo slavio u 161. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom 2:0.

Pogotke za domaćina na stadionu u Humskoj postigli su Sejduba Suma i Zoran Tošić u 83. i 93. minutu, a golovi su došli samo kao posledica konkretnije igre Partizana tokom čitavog meča.

- Mislim da možemo da budemo zadovoljni rezultatom i igrom, bili smo bolji tokom cele utakmice i posebno me raduje što smo sačuvali naš gol. Nisu imali nijednu jedinu šansu ili se bar ja ne sećam - kazao je Ostojić novinarima posle meča.

Ovoj pobedi ne pridaje poseban značaj jer je nad "večitim rivalom", pošto kako kaže - ceni svaku pobedu i nad svakim protivnikom. Mada je trener Zvezde Vladan Milojević malo promešao postavu pred derbi, Partizan se isto spremao.

- Mi se spremamo za svaku utakmicu isto, gledamo naše dvorište i ekipu. Nikad ne planiramo pobedu unapred, treba da izađemo muški i pokažemo šta znamo i to smo i uradili - dodao je Ostojić, koji je pri kraju prvog poluvremena u bolovima završio na zemlji.

Odlična partija mogla je tada da bude prekinuta, jer je Ostojić dobro "krpio rupe" sa strana, pa sa bokova gotovo ništa nije moglo da prođe pored njega do peterca Partizana.

- Milunović me je pri kraju provg poluvremena udario kramponom pa sam osetio bol, ali nije ništa strašno. A sa Nathom ne znam šta je, videćemo tek - istakao je Ostojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA