Teško je držati koncentraciju kad si besposlen: Stojković posle derbija "pecnuo" defanzivnu Zvezdu

Čuvaru mreže Partizana ne odgovaraju mečevi kada "zeva" na golu

  • 60
VLADIMIR STOJKOVIC Foto: MN Press

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da mu je derbi bio težak uprkos tome što nije morao da odbranama spasava svoj tim tokom 161. "večitog derbija".

Partizan je na svom stadionu pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0 u okviru devetog kola Superlige golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića u 83. i 93. minutu meča.

- Teška utakmica jer nema posla i treba držati koncentraciju. U svakom momentu postoji mogućnost polukontre ili kontre, treba biti koncentrisan 90, 100 minuta. Iako nije bilo posla, za mene su teže ovakve utakmice nego kad ima 20 šuteva ka golu - prokomentarisao je meč Stojković.

Zvezda zaista nije imala nijedan udarac u okvir gola "večitog rivala", mada su Miloš Vulić i Marko Marin imali dve izgledne situacije iz kojih su šutirali preko prečke Stojkovića.

- Nema šta, momci su odigrali kompaktno, do perfekcije i hvala im na tome. Znali smo da ćemo biti opredeljeni napadački i da ćemo igrati na pobedu i istrajali smo do kraja - dodao je Stojković.

Odgovorio je i na pitanje da li je očekivao defanzivnu igru Zvezde.

- Sigurno da posle teških utakmica i naših i njihovih u Evropi, da smo očekivali da neće oni rizikovati iz razloga što su premoreni i tu smo videli našu šansu - zaključio je golman Partizana.

Njegova ekipa sada ima 17 bodova posle devet kola (pet pobeda i dva remija), dok Zvezda ima bod više (šest pobeda i poraz). Crno-beli su peti, a Zvezda je četvrta na tabeli Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA