≫ 

Vazura za Telegraf: Zvezda nije ni šutnula na gol, zaslužena pobeda Partizana!

- Čestitam našim fudbalerima, treneru Savu Miloševiću i stručnom štabu, koji su najzaslužniji, kao i navijačima koji su napravili spektakularan ambijent - kaže generalni direktor crno-belih

  • 52
Miloš Vazura Foto: Marko Jovanović

Blistaju u Partizanu od sreće posle pobede nad Crvenom zvezdom u 161. večitom derbiju (2:0) i samouvereno kažu da su tako nešto i očekivali s obzirom na trenutni odnos snaga u igračkom kadru i formi dva tima.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura napominje da nijednog trenutka nije sumnjao u fudbalere i Sava Miloševića, kao ni daga nije uplašila činjenica da je tim iz Humske imao dan manje za odmor posle evropskih iskušenja.

- Apsolutno zaslužena pobeda Partizana, jer šta drugo mogu da kažem posle dominacije ekipe svih 90 minuta, u kojima nam večiti rival nije šutnuo na gol. Čestitam našim fudbalerima, treneru Savu Miloševiću i stručnom štabu, koji su najzaslužniji, kao i navijačima koji su napravili spektakularan ambijent i pomogli ekipi da ostvari veliki uspeh i vrati se u trku za titulu – kaže Miloš Vazura za Telegraf.

Miloš Vazura Vazura u društvu ćerke ispratio derbi Foto: Privatna arhiva

- Iskren da budem, nisam sumnjao nijednog trenutka, iako smo imali težak meč u četvrtak i dan manje odmora od protivnika. Jednostavno, igrači su bili motivisani da pokažu ko je bolji na terenu, nisu tražili niti želeli izgovore, već samo potvrdu.

Prvog operativca kluba iz Humske posebno raduje činjenica da je Partizan sve vreme napadao i na kraju stigao do cilja.

- Napadačka igra je opredeljenje Partizana i to je bio plan početkom leta kada smo sklapali tim. Trener Savo Milošević je imao svoje želje, a mi kao Uprava smo se potrudili da ih ispunimo i sada ubiramo plodove. Videli ste, svaki igrač koga smo angažovali, uz starosedeoce koji su več imali iskustva, dao je veliki doprinos u pobedi.

Ovo je samo jedan u nizu uspeha, Partizan se plasirao u Ligu Evrope, slavio je sada ubedljivo u derbiju i nema nameru da stane. Što je najvažnije igramo lepo za oko, napadački i to je ono što raduje navijače. Tim je sjajno uklopljen i uveren sam da imamo najkvalitetniju ekipu u Srbiji i da lepe stvari tek dolaze – zaključio je Miloš Vazura.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    23. septembar 2019 | 01:02

    Nije sutnula, ali je dala gol, a to sto se pravite ludi, ne ide na ruku vašem intelektu 🙂🙂🙂🙂... Ups, kom intelektu😂😂😂😂

  • Moravski zmaj

    22. septembar 2019 | 22:44

    Šta reći o obrazu zvezdaša kad večeras ovaj nesrećni Čović izjavljuje da je Zvezdi poništen čist gol?! Za njega faul nad golmanom ne postoji ako je sa druge strane Zvezda.

  • crvena zvezda tirana 1945.

    22. septembar 2019 | 22:33

    Kako da šutnu na gol, kad nije bilo penala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA