Olimpijakos u 90. minutu "prosuo" pobedu, Panatinaikos penalima stigao do boda

Pirejci nisu izdržali do kraja, a PAO nije kiksnuo dvaput sa bele tačke

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Olimpijakosa odigrali su nerešeno u atinskom derbiju sa Panatinaikosom 1:1 u meču četvrtog kola grčke Superlige.

Naredni rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona (prvog oktobra na stadionu "Rajko Mitić") vodio je od 36. minuta.

Migel Gerero je neočekivano dobio loptu koja je preskočila dvojicu njegovih saigrača posle centaršuta, namestio se i kroz noge igrača Panatianikosa šutirao u donji levi ugao gola Panate za 1:0.

Panatinaikos je imao šansu da poravna rezultat u 60. minutu, kada je Ruben Semedo, posle dubinske lopte, oborio igrača "zelenih" u svom šesnaestercu i skrivio penal.

Italijan Federiko Makeda se namestio i promašio, ali je samo koji minut kasnije u igru ušao Joan Molo, koji će Panatinaikosu doneti bod u 90. minutu!

Merija je faulirao Makedu unutar 16 metara, opet je dosuđen jedanaesterac, Molo se odvažio da ga šutira i pogodio za 1:1 na pragu nadoknade vremena.

U meču je za Olimpijakos kao izmena zaigrao i srpski fudbaler Lazar Ranđelović koji je u 66. minutu zamenio Jorgosa Masurasa.

Olimpijakos je ostao vodeći tim u Grčkoj sa 10 bodova posle četiri kola, dok je Panatinaikos na 11. mestu sa svega dva boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA