≫ 

Nova majstorija Nejmara na derbiju: Pod pritiskom je najbolji!

Ceo stadion mu je zviždao, ali on je ponovo doneo pobedu svojoj ekipi

  • 0
Nejmar, Lion-PSŽ Foto: AP/Tanjug

Nedelju derbija zatvorio je duel Liona i PSŽ-a. Domaći su se držali i branili skoro ceo meč a onda je usledila magija Nejmara i pobednik je pred sam kraj meča odlučen.

Nakon ubedljivog trijumfa nad Realom u Ligi šampiona navijači Parižana su već počeli da govore da im Nejmar ne treba i da mogu i bez njega. Međutim već naredna utakmica u domaćem šampionatu je pokazala suprotno.

Iako u gostima, pristalice Parižana su mu i ovde zviždale, ali brazilski superstar je sve to dostojno podnosio tokom celog meča, a onda je pokazao zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih na svetu.

Okrenut leđima golu, okružen trojim protivničkih igrača i onda dribling, okret i gol.

PSŽ je pobedio u prvom velikom derbiju i to u gostima. Lion se branio tokom celog meča i nije zabeležio ni jedan šut u okvir gola, dok su gosti tokom celog meča imali terensku inicijativu.

Ovom pobedom PSŽ je ostao na prvom mestu Lige 1, dok je Nejmar pokazao da i pod pritiskom igra dobro i vuče svoju ekipu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA