≫ 

Svađa Pankova i Grobara, Zvezdin fizio zove na obračun: 5 derbi stvari koje niste videli na TV-u!

Najemotivnije je 161. večiti derbi doživeo Saša Zdjelar, koji je u suzama dočekao kraj meča, a Grobari i Delije su na kraju bili u različitim raspoloženjima

  • 23
Derbi, 5 stvari koje niste videli na TV Foto ilustracija: Telegraf

Za nama je 161. večiti derbi, koji je obeležila pobeda Partizana od 2:0, kao i očajna igra Zvezde, čije izrazito defanzivna taktika nije urodila plodom, pa nije viđen nijedan šut ka golu Vladimira Stojkovića.

Na tribinama je ponovo "prštalo" i na Jugu i na Severu, što je tradicionalno za večite derbije. I Grobari i Delije su zapalili stadion bakljadama, koje su viđene i kod dve frakcije Grobara koje su bile na Istoku - Zabranjenih i Partizanovaca.

Ali, na TV-u i onima koji prate svaki detalj promaknu monogi mnogi detalji, koje vam Telegraf tradicionalno donosi posle najbitnijih mečeva.

Kao i uvek, bilo je tenzija i vatre među igračima, došlo je i do sukoba posle gola Sume, ali je malo falilo da dođe i do sukoba po izlasku igrača Zvezde i stručnog štaba sa terena, a naše kamere su to zabeležile.

PANKOV U VERBALNOM KLINČU S GROBARIMA

Radovan Pankov je bio među najutučenijima među igračima Zvezde. Po završetku meča on i Borjan su otišli do navijača i izvinili im se za partiju. I na kraju meča je u miks zoni priznao da je igra Zvezde bila sramotna i da svi oni treba da se stide.

Bio je vruće glave i kada je izlazio sa stadiona, pa nije uspeo da se suzdrži na prozivke i pesme koje su Grobari pevali igračima Zvezde kada su krenuli ka tunelu. Pankov se okrenuo ka delu Grobara i usledile su očigledno međusobne prozivke. To je primetio Goran Negić, sekretar stručnog štaba, koji je prišao Pankovu i sprečio ga da napravi neku glupost. I pored toga, Pankov je po izlasku sa stadiona imao gest koji ukazuje da se verbalno žestoko prepirao sa navijačima Partizana.

PROZIVKE GROBARA KOJE SU ZABOLELE IGRAČE ZVEZDE

Navijači Partizana sipali su "so na ranu" igračima i navijačima Zvezde, kako to obično i biva kada neko izgubi derbi. Nakon sramotne igre crveno-belih, Grobari su dodatno "zapržili čorbu" pesmom kojom su ismevali i to što je Zvezda učesnik Lige šampiona.

Evropska Zvezda, je**te, evropska Zvezda - orilo se u Humskoj, a zatim je usledila i nova pesma: "Na, na, na, na, na, na, na, na, Liga šampiona, Liga šampiona".

ZDJELAR PLAČE

Saša Zdjelar posebno je emotivno doživeo duel protiv Zvezde. Na kraju meča grcao je u suzama, pa su mu prišli saigrači koji su ga grlili.

Zdjelar je bio jedan od najboljih igrača Partizana na terenu, potpuno je neutralisao Marka Marina, koji je Zvezdin najbolji igrač, a takođe je i bio odličan u proigravanju saigrača.

Na kraju su kod njega proradile emocije, što su naše kamere zabeležile.

ZVEZDIN FIZIO ZVAO NEKOGA NA OBRAČUN

Mnogo tenzija bilo je pred tunelom, gde je osim Pankova i još nekoliko članova stručnog štaba ušlo u verbalni obračun sa pojedincima.

Mnogi su okolo dobacivali sve i svašta, što je za utakmice ovakvog tipa i očekivano. Mnogi uglavnom to ignorišu, ali neki i ne uspeju da se suzdrže i reaguju na provokaciju. Takav je slučaj bio i sa fizioterapeutima Zvezde, koji su zvali nekoga ko ih je provocirao da dođe do tunela da se razjasne.

DELIJE OD MUKE ZAPALILE SEVERNU TRIBINU

Nažalost, ponovo smo imali situaciju da gori gostujuća tribina posle derbija. Navijači Zvezde nisu mogli da istrpe poraz, pa je planulo nekoliko stolica na severnoj tribini nakon što je njihov tim poražen.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Војвода Вук 9

    23. septembar 2019 | 11:44

    Браво Панков, браво стручни штаб, браво Делије! То је карактер, то су м..а... Да те стока прозива, мислили да ће их се неко препасти! Ниједан гробар не крену према тунелу, "јуначине"...

  • Zic

    23. septembar 2019 | 12:19

    Zdjelar grobarčina

  • Mix

    23. septembar 2019 | 11:23

    Sale Zdjelar!!!! Respect decko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA