Norič zadržava čoveka koji je stvorio i uzdigao ekipu: Doveo menadžera, Pukija...

Stujart Veber ponovo pokazuje da je jedan od najboljih fudbalskih radnika

  • 0
Stujart Veber, sportski direktor Noriča printscreen: YouTube/Norwich City Football Club

Norič je saopštio da je potpisao novi ugovor sa sportskim direktorom Stjuartom Veberom, čovekom koji je doveo Temua Pukija, do 2022.

Veber je u Norič stigao 2017. iz Hadersfilda, a njegov je izbor  bio postavljanje nepoznatog Dejvida Vagnera za menadžera Hadersfilda.

Trener drugog tima Borusije Dortmund vrlo brzo se pokazao kao pun pogodak. Upravo takav izbor se od Vebera tražio i kada ga je uprava Noriča dovela: pravi trener koji će Kanarince uvesti u elitu.

Za šefa struke je postavio Danijela Farkea i ponovo je pogodio. Pored dobrog menadžera Veber je ''krivac'' i za ovosezonsku senzaciju Premijer ligi, i najboljeg strelca Čempionšipa prošle sezone Temua Pukija.

Temu Puki, Norič Foto: Guliver/Getty Images/Marc Atkins

Upravo ga je on angažovao iz Brondbija 2018, a sve ostalo je istorija. Kako je ekipa Noriča hit ove sezone, tako su brojni klubovi već posle svega nekoliko kola počeli da ''obleću'' oko Kerou Rouda, međutim nisu samo igrači na meti, već i stručni štab.

Zbog toga je uorava Noriča rešila da ponudi novi, bolji, ugovor ključnom čoveku kluba.

Radujem se prilici da nastavimo da preskačemo prepreke i gradimo ono što smo uspešno započeli - poručio je Veber po potpisivanju novog trogodišnjeg ugovora.

Ovako je Veber pričao nakon ulaska Noriča u Premijer ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA