≫ 

Ne sviđa mi se što ti sudiš, znam da si partizanovac: Terzić otkrio šta je rekao arbitru pre derbija

Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren - ističe Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzic, Srdjan Jovanovic Foto-montaža: MNPress, Marko Jovanović

Generalni direktor Crvene zvezdeZvezdan Terzić, posle poraza od Partizana od 2:0 u 161. večitom derbiju, obratio se javnosti na vanrednoj konferenciji, na kojoj se dotakao i izbora sudija za meč. 

Tako je otkrio šta se sve dešavalo pre samog derbija, kao i detalje razgovora sa arbitrom meča Srđanom Jovanovićem, za kojeg je istakao da je "proglašeni partizanovac".

- Pravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol. Ponavljam, napravićemo analizu zašto je Zvezda bila loša, ali i tako loša je povela. 

On je istakao i da je pritisak javnosti učinio da njegov tim odigra slabije nego inače.

- Podsetiću da je duel Tavambe i Manojlovića pušten, i posle je Partizan preuzeo titulu. Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren, da je Zvezda favorit, i ispali smo naivni i previiše pošteni, kad pogledaš kako oni pripremaju teren u javnosti.

- Mogu da dam statistiku koliko je država pomagala od 2017. godine. Na perfidan način koriste što Vučić ne krije da navija za Zvezdu. Napravili su pritisak, sedam dana su se bavili penalom protiv Inđije. Zvezda nije krila, jasno je izašla sa stavom da je sudija pogrešio i da takva pomoć ne treba. Zvezda je najjača, ne treba joj takva pomoć, greška, idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    23. septembar 2019 | 14:57

    kevću i laju,rečnik pravog doktora za lopovluk!Ti si dokazani lopov i odakle ti obraza da tako pričaš.Čim vam sudija ne svira bar jedan penal on je partizanovac.Bruka si za ljudski rod!

  • Zvezdas

    23. septembar 2019 | 13:56

    Sudjenje bez greske kakvo odavno nije vidjeno na derbiju!

  • Bas

    23. septembar 2019 | 13:54

    Hajde sve ali na sudije da se vadis nije normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA