Grmela svlačionica od kritike Milojevića i Mrkele dan posle derbija: Igrači pognuli glave i obećali

Sportski direktor Crvene zvezde gostovao u emisiji "Pregled kola" na Areni sport

  • 40
Vladan Milojević, Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela otkrio je da je trener Vladan Milojević, dan posle poraza u 161. večitom derbiju, zatvorio trening za medije i da su imali ozbiljan razgovor sa igračma.

On je dodao da su trener i on kritikovali igrače, ali su i sami fudbaleri bili samokritični.

- Naša ekipa je mlako i bez odgovornosti ušla u meč. Za svaku osudu je kako su igrali - počeo je Mrkela.

- Igrali smo sa tri defanzivca i ranije, to je odluka Milojevića i u njega imam veliko poverenje. Ovde se ne radi o sistemu, već o pristupu utakmici koji nije bio dobar.

- Bio sam u svlačionici posle, i Milojević i ja smo kritikovali igrače zbog pristupa utakmici. Oni su pognuli glave i bili su i samokritični, i sada je na njima da protiv Voždovca  isprave utisak - kaže Mrkela.

On se ponovo osvrnuo na gol Zvezde koji je poništen

- Jasno se vidi da je Zvezda postigla regularan gol, da je posle toga Parrtizan postigao dva gola u 10 minuta. To je prevagnulo na stranu Partizana - kaže Mrkela i zatim objašnjava i nastup direktora Zvezdana Terzića koji je imao vanredno obraćanje medijima.

- Slažem se sa njim. To je hajka Partizana koja traje godinama oko toga što Zvezda poslednjih godina dobro radi. Pokušali smo da igramo derbi, koji se završio kardinalnom greškom.Tražili smo da igrači ne reaguju na sudijske greške kako bi se smirile tenzije. - rekao je Mrkela.

On se osvrnuo i na broj stranaca u Zvezdi.

- Imamo osam stranaca, tokom prelaznog roka bilo je priče da će neko od stranaca otići, a mi smo na njihove pozicije već zbog toga doveli  nove igrače i to strance. Hteli smo naše igrače, ali cene su previsoke, pa smo se opredelili za stranece koji su sličnog kvaliteta.

- Mi imamo do pauze dvadeset i nešto utakmica, i moramo da vodimo računa, ali ćemo na zimu sigurno morati da se oslobodno nekih igrača što stranaca, što domaćih - kazao je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    24. septembar 2019 | 09:46

    Kaze Terzic imamo najjaci tim jos od Barija..onaj tim od pre dve godine je igrao mnogo bolje,koliko god neki voleli ili mrzeli Kangu,on je bio doktor,i da zadrzi loptu i da sutne,ovi sad ne znaju ni da drze loptu,ni da sutnu ni da centriraju,covek protiv Bajerna hoce d aigra na kontru a stavi Pavkova,pa gde je tu logika,trebaju ti brzi napadaci,sredina tehnicki potkovana,a odbrana ne onako suplja..znam da imaju prava sto su oterali gardiste ali Savic je doktor za Milunovica,onaj covek je trom i nesposoban.

  • Janko

    24. septembar 2019 | 06:13

    A jel ima neko da iskritikuje trenera?!

  • Nesa CZ

    24. septembar 2019 | 00:57

    Gospodo, samo pročitajte izjave partizana i njihovih igrača i uprave, zapamtite sve i ne odgovarajte preko medija... Jednostavno, glava gore, jer smo najbolji... Sve do kraja furiozno pregaziti, a u sledećem derbiju zgromiti partizan... TO JE ODGOVOR, u protivnom ispašće da su u pravu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA