≫ 

Partizan nudi ovu fotografiju kao dokaz da je Stojković fauliran kod Zvezdinog poništenog gola!

Crno-beli daju kadar iz dosad neviđenog ugla kod sporne situacije

  • 91
Vladimir Stojković, FK Partizan, FK Crvena zvezda, 161. večiti derbi, poništen gol, Žander Santana Vladimir Stojković u duelu sa Žanderom Santanom pred poništen gol Zvezde; Foto: M.Vukadinović

Iako su prošla već dva dana od 161. večitog derbija, rasprava između Zvezde i Partizana došla je do tačke usijanja. Iako je meč završen bez preteranih tenzija, posle meča došlo je do žestokih prepucavanja između čelnika večitih rivala, gde su se posebno istakli Zvezdan Terzić i Milorad Vučelić u međusobnim optužbama.

Glavna polemika je da li je sudija Srđan Jovanović opravdano poništio gol Zvezdi pri rezultatu 0:0. Presednik Milan Karadžić i član Sudisjke komisije FSS-a Igor Radojičić tvrde da nije, kao i komentator suđenja i nekadašnji član Sudisjke komisije Raka Đurović koji je dao neverovatnu izjavu, međutim iz Partizana tvrde da je sve čisto.

Golman Stojković je bio šokiran da se to uopšte i polemiše i pita se da li oni uopšte znaju pravila. Iz Partizana stiže i novi argument u vidu fotografije koja je zabeležena tokom duela Žandera i Stojkovića. Na njoj se ukazuje na ruku Žandera, koja je ispružena i naslonjena na telo golmana Partizana.

Procenite i sami da li je bio faul i da li je Zvezdi opravdano poništen gol:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulu

    24. septembar 2019 | 13:59

    Da, iz ugla koji njima odgovara. Kada je lopta vec isla ka Milunovicu. Gol je cist ali da smo zasluzili pobedu nismo i tacka.

  • Nusknvp

    24. septembar 2019 | 13:42

    Ni Sumin gol nije regularan, nije zonglirao pre suta :)

  • Suma&Tošić

    24. septembar 2019 | 15:35

    2:0 !!! Kmeee kme kmeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA