≫ 

Milošević: Napadamo Javor sa 11 novih igrača, derbi i sporne odluke ne komentarišem!

Crno-bele očekuje teško gostovanje u Ivanjici

  • 7

Posle derbija sa Crvenom zvezdom, u kojem su pobedili sa 2:0, fudbaleri Partizana u sredu od 17 sati igraju zaostali meč 2. kola Superlige sa Javorom u Ivanjici.

Pre samog susreta, trener crno-belih Savo Milošević izneo je svoja očekivanja od predstojećeg meča.

- U najkraćem, nemamo puno problema sa povredama. Imamo nekih sitnih problemčića. Odlučili smo da izrotiramo par stvari, tako da sutra u Ivanjici će izaći novih 11 igrača, naravno ne svih. Prisiljeni smo zbog broja mečeva da pravimo promene u timu. Nadam se da to neće uticati na rezultat. Čeka nas teška utakmica, Ivanjica je nezgodan protivnik za sve ekipe tamo, posebno zbog malog terena na koji su oni naviknuti. Posebno poštujem kolegu Bondžulića, njegova ekipa svima može svima da napravi problem - istakao je Milošević i dodao da Natho sigurno ne putuje u Ivanjicu, već da će ga sačuvati za naredne izazove:

- Nije veliki problem sa njim, u pitanju je udarac. Kao što sam već najavio ranije, biće dosta rotacije zbog velikog broja utakmica. Sve što nam se dešava je normalno, prosto je nemoguće da nemate takvu vrstu sitnih povreda.

Trener crno-belih se nada da će igrači koji će dobiti šansu doneti novu energiju timu, a dotakao se i stanja terena u Ivanjici.

- To jeste problem, ali trudićemo se da fizički što bolje pripremimo ekipu i imamo neophodnu energiju za svaku utakmicu. Novi starteri bi trebalo da donesu novu energiju. Bio je dosta dobar pre 3, 4 nedelje kada sam ih gledao sa Napretkom. Jeste malo manji, ali je bio u dobrom stanju.

FK Partizan Detalj sa 161. Večitog derbija; Foto: MN Press

Zanimljivo, Miloševićev sin Nikola je u letnjem prelaznom roku pojačao Javor, pa bi ovo mogao da bude prvi duel oca i sina na fudbalskom travnjaku.

- Verovatno vam je to zanimljivo, ali ne bih voleo da se stavlja akcenat na to. On ima svoj put, bori se sam za sebe. Ja sa druge strane, šest meseci imam svoj pakao.

Ivica Iliev je izjavio da posle Suminog gola mirno spava, to je bio povod da Milošević objasni dobre igre Gvinejca.

- Ja izbegavam da pričam o svojim zaslugama jer je vrlo nezahvalno. Za mene je najbitnije da je Suma deo ekipe, tako se oseća, u suprotnom ne bismo mogli da nađemo zajednički jezik. Ovo sve što on radi danas je njegova zasluga. Od prvog dana je pokazao veliku volju da se stavi na raspolaganje ekipi i stručnom štabu. Ovo važi za svakog igrača. Pričao sam sa ekipom o tome. Ja sam tu praktično kao neki korektor.

Savo je u ponedeljak bio na terenimanovaka Đokovića na Dorćolu, gde je komentarisao da bi Đoković bio dobar napadač, polušpic.

- Veliki sam prijatelj sa Novakom Đokovićem i njegovom familijom. Siguran sam da imam i ja njegovu podršku u ovoj situaciji, nevezano za Partizan i Zvezdu. Naravno da od prijatelja očekujete podršku.

FK Partizan - FK Konas Ki Foto: Nikola Tomić

Milošević je upitan i da prokomentariše prekršaj u 68. minuta večitog derbija i prekršaj Vladimira Stojkovića.

- Nijednom nisam komentarisao suđenje otkako sam došao ovde. Bilo je dosta stvari na našu štetu, pa nisam pričao. Situaciju nisam pogledao, moramo svi da se naučimo da prepustimo odgovornost onima koji su za to plaćeni. Nemam problem da budem samokritičan, ali moj fokus će biti samo na onome što ja radim i za šta sam ja odgovoran. Postoje ljudi koji su plaćeni da ocenjuju, ja gledam u svoje dvorište - zaključio je Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA