Zmajevi optimistični pred Zvezdu: Čekamo klub iz "krema" evropskog fudbala, nećemo samo da se borimo

Trener Rade Koković bio odsutan zbog sticanja UEFA PRO trenerske licence

  • 22

Foto: FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca će u sredu (Arena sport, 19 h) odigrati protiv Crvene zvezde meč zaostalog trećeg kola Superlige, a sportski direktor "Zmajeva" Jovan Damjanović kaže da Voždovčani na Stadionu dočekuju ekipu iz "krema evropskog fudbala".

To Voždovčane, osokoljene trijumfom nad Vojvodinom, ne opterećuje previše jer žele da se nadigravaju sa Zvezdom - "ugruvanom" porazom od Partizana u nedelju.

- U sutrašnjem meču dočekujemo klub koji je u poslednje dve godine u "kremu" evropskog fudbala i to je za nas dodatni motiv da pokažemo kakav fudbal možemo da igramo. Imamo ozbiljan igrački kadar, i to smo dokazali u prošlom meču u Novom Sadu. Ekipa je izuzetno selektirana sa mnogo talentovanih igrača, i kvalitetnim iskusnim igračima koji su im prava podrška. Sutra je za nas ključna reč "igra". Ne želimo da se "borimo i tako dalje", ne želimo da koristimo te fraze, želimo da se nadigravamo u svakom smislu te reči i da pokažemo sav raskoš talenta koji naš tim poseduje - optimističan je Damjanović.

 

Nemanja Nikolić, bivši igrač Partizana kaže da Zmajevi nameravaju da trend dobre forme nastave i protiv aktuelnog prvaka države.

- U poslednjih nekoliko kola smo pokazali da dižemo svoju formu i da igra našeg tima postaje sve prepoznatljivija. Želimo da nastavimo taj trend sutra, i nadam se da ćemo uz veliku podršku naših navijača sa tribina ostvariti dobar rezultat - rekao je Nikolić.

Kapacitet stadiona je zbog bezbednosti smanjen na 1.650 mesta, a 1.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju za zapadnu tribinu, koštaće po 500 dinara. Iz Voždovca napominju da će za taj meč važiti sezonske ulaznice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    24. septembar 2019 | 18:11

    No penalty no party🤣🤣🤣🤣

  • Sulejman

    24. septembar 2019 | 21:59

    Alo bre grobari kako vas nije sramota umrecete od muke kolko mrzite zvezdu sa svim se sluzite da napakostite zvezdi po vasem samo mi namestamo utakmice a vi ste male bebe Dosta bre vise dobili ste nas i to sa pomocu sudija da je bio priznat go sada bi ste plakali ko mala deca

  • Sara

    24. septembar 2019 | 21:17

    Glodari, ajd sve...al sta cete sa Jang Bojsom, Kopenhagenom, Liverpulom ??? Jel i njima neko naredio ??? Mislite o tome kako vi "pobedjujete" posto u Evropi sluzite samo za podsmeh godinama ! hahahahahahhaaa...tu se sve vidi...dzaba pisete....samo lazete sami sebe...da vam ne bese glodar Jovanovic, izgubli bi sa 2-3 razlike...ali vratice vam se sve....kao sto je pocelo da se vraca za sve lopovluke......mi 2 LS za 2 godine !!! Ajd laku noc......to je ionako vas veciti san !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA