≫ 

Baloteli zaigrao u Seriji A posle 1228 dana, Juve mu pokvario debi za Brešu!

Supermario je ponovo na terenu, "bjankoneri" preokrenuli na "Rigamontiju"

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Dočekala je Breša veliki dan u Seriji A - debi Marija Balotelija za klub iz mesta gde je proveo detinjstvo, odakle je krenuo stazom slave. Ipak, Juve je bio "preveliki zalogaj" za tim Eugenija Korinija i bez prve zvezde Kristijana Ronalda, preokrenuo za pobedu od 2:1.

Baloteli je odradio suspenziju koju je preneo iz francuskog prvenstva, četiri meča zabrane, i zaigrao posle tačno 1228 dana u Seriji A. Navijačka euforija bila je na vrhuncu, a "Rigamonti" je eksplodirao već u 4. minutu kada je Donaruma pogodio za 1:0.

"Topovski" je tukao po lopti u toj situaciji napadač Breše, "probušio" rukavice Vojćika Ščešnjeg, postigao već četvrti gol ove sezone.

Rani gol utakmicu je uveo u krajnje uzbudljiv nastavak uz obilje šansi i dinamičnih situacija na obe strane.

Paulo Dibala, Breša - Juventus Foto: Tanjug/Ap

Breša nije imala ni sreće, na odmor se ipak otišlo u egalu pošto je Venecuelanac Čenselor pogodio sopstvenu mrežu posle gužve nakon kornera, ali prava uzbuđenja su tek nailazila.

Joronen je u nastavku briljirao na golu Breše, dobio duel "jedan na jedan" sa Iguainom, a morao je i da spašava Čenselora da ne postigne novi autogol!

Ipak, upornost i navala ka golu se isplatila gostima, a strelac efektnog gola bio je Pjanić, i to na odbitak posle "prekida" Dibale. Zahvatio je bosanskohercegovački šuter loptu "iz prve", pogodio donji desni ugao gola Joronena, kroz šumu nogu u kaznenom prostoru.

Bilo je još mnogo toga vrednog pomena do kraja...

Kedira je mogao da stavi tačku na utakmicu, ipak njegova solo kontra kada je pretrčao dobrih 40 metara nije se završila pogotkom. Na drugoj strani pretili su Baloteli (glavom preko gola) i iskusni Alesandro Matri, no gosti su se odbranili i uspeli da zadrže prednost na svojoj strani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA