≫ 

Senzacija koju će Zvezda dobro skenirati: Četvrtoligaš nokautirao Totenhem u Liga kupu!

Potpuno neočekivano ispadanje Totenhema

  • 18
Britain Soccer League Cup Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Kolčester junajted priredio je senzaciju u trećem kolu Liga kupa jer je eliminisao finalistu Lige šampiona, ekipu Totenhema posle penala.

Junak pobede je bio golman Din Gerken koji je u prvoj seriji odbranio šut Kristijana Eriksena, da bi potom neizvesnost u trećoj seriji vratio Paulo Gazaniga kada je odbranio Dževaniju Braunu.

Lukas Moura je nakon toga u petoj seriji zatresao prečku, igrači Kolčestera su svoj poslednji penal realizovali i delirijum na stadionu je mogao da počne. Navijači su utrčali u teren da proslave sa igračima istorijsku pobedu.

Pevcima nije pomoglo ni to što su tokom meča dominirali sa posedom lopte od 75 posto i činjenicom da su imali 20 šuteva ka golu rivala. Povrh svega, londonski tim je imao i nekoliko izglednih prilika, poput one kada je Kajl Voker pogodio stativu u 56. minutu.

Kolčester je pokazao da se može odbraniti i od ekipe koja ima Sona, Eriksena i ostale u svom timu, što bi moglo da bude dobar znak i za stručni štab Crvene zvezde koji treba da pripremi ekipu za utakmicu sa Totenhemom u Ligi šampiona.

Nema sumnje da će u elitnom takmičenju Pevci izaći potpuno drugačiji i "naoštreni", a druga stvar je što Zvezda i Totenhem igraju svoj prvi međusobni meč 22. oktorbra u Londonu, a onda drugi šestog novembra u Beogradu.

Utorak:

Kolčester - Totenhem 0:0 (4:3 u penal seriji)

Preston - Mančester Sit 0:3

Arsenal - Notingem Forest 5:0

Kroli Taun - Stouk Siti 2:1 (5:3 nakon jedanaesteraca)

Luton - Lester 0:4

Portsmut - Sautempton 0:4

Šefild Vensdej - Everton 0:2

Votford - Svonsi 2:1

Sreda:

Brajton - Aston Vila

Barton Albion - Bornmut

Čelsi - Grimsbi Taun

MK Dons - Liverpul

Oksford - Vest Hem

Šefild junjated - Sanderlend

Vulverhempton - Reding

Mančester junajted - Ročdejl

Na krilima velike pobede u večitom derbiju Partizan danas (17.00) igra protiv Javora u Ivanjici zaostali meč Superlige - kvota na dvojku je 1,35, a na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Partizan.

Nalazi se Zvezda u krizi, priznaju to i direktor Terzić i trener Milojević, i neće joj biti lako na gostovanju Voždovcu (19.00). Kvota na dvojku je 1,33, a na duplu šansu 1X 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Voždovac - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    25. septembar 2019 | 08:51

    Odlicna prilika za Zvijezdu, pogotovo sto imaju slican stil igre kao ovaj cetveroligas a i posjed lopte im je tu negdje 25%.

  • Spawn

    25. septembar 2019 | 08:05

    Ali su verovatno i skauti Totenhema gledali derbi🤣

  • Pa...

    25. septembar 2019 | 09:15

    Nije senzacija nego se na vreme resavaju jedn9g takmicenja... Obzirom da igraju fizicki mozda i najzahtevniju ligu na svetu plus LS u kojoj imaju velike ambicije nije im potrebno da se nos ganjaju sa tamo nekim iz trece, cetvrte lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA