≫ 

Drastični rezovi u Zvezdi posle derbija: Šest novih igrača u startnih 11, vraća se i otpisani!

Vladan Milojević menja više od pola tima

FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Voždovcu na "Krovu" od 19 časova u odloženom meču 3. kola Superlige. Ovaj duel se nije odigrao kada je bilo planirano jer su se klubovi tako dogovorili kada je Zvezda igrala kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je slobodan termin bio odmah posle 161. večitog derbija.

Ovo teško gostovanje dolazi crveno-belima u nezgodnom periodu, posle poraza od Partizana u nedelju.

Zvezda je odigrala veoma loš meč, što je i sam Milojević priznao, pa je odlučio da za duel protiv "Zmajeva" napravi ozbiljne rezove u ekipi. U startnu postavu vraća se i Milan Gajić, koji je otpisan za mečeve Lige šampiona, a ni u prvenstvu dugo nije dobio priliku.

Kako Telegraf saznaje, Milojević će protiv Voždovca izvesti sledećih 11:

Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Petrović, Garsija, Marin, Vukanović, Tomane.

To znači da će promeniti čak šest igrača iz startne postave u odnosu na duel protiv večitog rivala.

Na krilima velike pobede u večitom derbiju Partizan danas (17.00) igra protiv Javora u Ivanjici zaostali meč Superlige - kvota na dvojku je 1,35, a na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Partizan.

Nalazi se Zvezda u krizi, priznaju to i direktor Terzić i trener Milojević, i neće joj biti lako na gostovanju Voždovcu (19.00). Kvota na dvojku je 1,33, a na duplu šansu 1X 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Voždovac - Zvezda.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    25. septembar 2019 | 14:36

    Danas od 19 h pogledajte jos jednu bruku u srpskom Fudbalu Vozdovac- Zvezda (Vozdovac je remizirao sa Cukarickim 2:2 a je pobedio Vojvodinu u sred Novog Sada) A danas je na redu i Zvezda da se dobije (ako im naravno ne sviraju 2 penala)

  • *

    25. septembar 2019 | 10:26

    Hitronogi Milunovic je nedodirljiv, ciji li je?

  • Baster

    25. septembar 2019 | 10:39

    Plašim se da će odlični La Para završiti kao Ebisilio. Nema ko se nije pitao zašto Ebisilio nije dobijao šansu,a tako će izgleda biti i sa La Parom. Pa on da igra i na poziciji Gobeljica,Milunovica,Jovancica i pojedinih,odradio bi za klasu bolje od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA