≫ 

Ogladneo sam, a ništa nisam radio: Vladimir Stojković pecnuo Zvezdu posle pobede u derbiju!

Vesela atmosfera u taboru crno-belih zbog uspeha protiv Crvene zvezde

  • 89
Vladimir Stojković, jede, gladan, ruča Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Pobeda Partizana u 161.večitom derbiju (2:0) dodatno je uticala na pozitivnu atmosferu u taboru crno-belih, posebno među fudbalerima koji ne prestaju da zbijaju šale i koriste svaku priliku da malo “potkače” komšije. Tako je kapiten Vladimir Stojković šeretski i bez pogovora prihvatio konstataciju navijača kluba iz Humske da je “lenjivac i neradnik”, jer u duelu sa Crvenom zvezdom nije imao posla, pa je i sam počeo da se u tom kontekstu.

Dan pred meč u Ivanjici, TV Partizan je snimao emisiju “Partizan news 5”, pa se kamera zatekla kada su fudbaleri crno-belih užinali pred put. U jednom momentu neko od igrača za stolom je upitao Stojkovića da li je to opet ogladneo, ali je “namazani” čuvar mreže imao spreman odgovor.

- Ogladneo sam, a ništa nisam radio prethodnih dana. Eto, ogladneo sam, a baš nisam radio – ponovio je Stojković još jednom da bude jasno na čijim račun se našalio i namignuo u objektiv.

Kompletnu emisiju “Partizan news 5” možete videti u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maranello

    25. septembar 2019 | 16:10

    Sto se mene tice, ti si kralj i da nikad vise nista ne radis. Na onoj majici je pisalo sve. Uradio si time posla za dva zivota da iz prve ruke znaju kakvi su. Mogu samo da te mrze oni sto te ne vole. Bitno da te vole oni koje volis. Gazi samo, kralju, i "ne okreci se, sine"!

  • Pfc

    25. septembar 2019 | 14:43

    Mogo si i da gledas derbi sa klupe. Kad nisi imao posao ceo derbi, samo si posmatrao utakmicu. Svaka cast. Jer ima vece blamaze za Zvezdu kada golman Partizana ceo mec nije 2 puta pipnuo loptu?? I dalje je najbolji srpski golman ali jbg ovi iz saveza ne mogu da prezale sto je preso u Partizan pa mu zabranili da igra za Srbiju. Nema Dzaba Partizan najbolju odbranu u Ligi vec drugu godinu, zapitajte se zasto (samo 3 primljena gola do sada, Zvezda cak 7 komada)

  • neko iz mase

    25. septembar 2019 | 13:01

    Jahahhaha doktoreeee. Spusti ih na zemlju 🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA