≫ 

Junajted izbegao tešku blamažu sa trećeligašem, tek sa penala! Tinejdžeri pogađali na "Old Trafordu"

Loše, baš loše deluje tim Ole Gunara Solskjera

  • 2
Britain Soccer League Cup Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester junajteda ne deluju kao tim koji je kadar da ove sezone bilo šta uradi u bilo kom takmičenju. Novo mučenje igrači slavnog kluba priredili su svojim navijačima u Liga Kupu, i to protiv trećeligaša Ročdejla, kojeg su eliminisali tek nakon boljeg izvođenja penala?!

Nakon regularnog dela bilo je 1:1, uz golove dvojice tinejdžera, Grinvuda (17) za domaće i Metesona (16) za goste, dok je penal-rulet završen rezultatom 5:3 za tim Ole Gunara Solskjera.

Rovit od nedavnog poraza od Vest Hema, Junajted je u prilično jakom sastavu (igrali Pogba, Van-Bisaka, Fred, Lingard) izašao pred Ročdejl, koji je imao podršku 5.500 svojih navijača na "Old Trafordu", i očito daeko bolju energiju nego što je ona bila kod fudbalera Mančestera.

Uzalud je bila terenska inicijatica domaćeg tima, uzalud u više šuteva ka golu rivala, nije dala rezultata ni trostruka izmena Norvežanina da se napravi rezultatska razlika...

Spas je stigao od tinejdžera Grinvuda čiji je gol u 68. minutu svalio ogromno opterećenje sa pleća igrača Junajteda, delovalo je da će bez drame rešiti meč sa totalnim autsajderom, ali ništa ove sezone neće ići lako kada je u pitanju Mančester...

U 78. minutu stigao je "hladan tuš" u vidu pogotka 16-godišnjeg Metesona za delirijum gostujućih navijača, čije je raspoloženje dostiglo vrhunac pošto je označen krja regularnog dela meča i pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Nažalost po njih, Romero je odbranio udarac Kiohena u drugoj seriji, što se ispostavilo kao ključno za ishod serije, jer je on bio i jedini igrač koji je bio neprecizan sa "kreča".

Junajted je prošao dalje, a u četvrtoj rundi ga čeka Čelsi, ali je veliko pitanje da li će taj meč dočekati i Solskjer koji polako gubi sav kredit koji je imao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    27. septembar 2019 | 10:47

    Ako ih kojim cudom partizan pobedi ja se selim za japan na jedno 5 godina. Dok se ne zaboravi ta utakmica. Nadam se da u japanu nema partizanovih polumozgasa. 😂😂😂

  • РВ

    26. septembar 2019 | 07:48

    Хм. Овај ако се не поправи нико му не гсрантује прво мести у нашој групи. Чак шта више можемо га добити и тамо и вамо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA