≫ 

Partizan osigurao ostanak još jednog talenta: Produžen ugovor sa Lakčevićem!

Radi se o izuzetno talenovanom momku na koga cno-beli ozbiljno računaju u budućnosti

  • 5
Nikola Lakčević, FK Partizan, pripreme Foto: Telegraf

Dan posle pobede u Ivanjici, Partizan je nastavio redovne aktivnosti, koje su se ovoga puta ticale budućnosti kluba. Konkretno, crno-beli su produžili ugovor sa mladim prvotimcem Nikolom Lakčevićem (20) i to to do juna 2024. godine.

Radi se o izuzetno talentovanom momku, što će šira javnost i navijači sigurno imati prilike da se uvere u periodu koji predstoji. Lakčević igra na krilnoj poziciji, odlikuje ga odlična igra “jedan na jedan” i osećaj za gol. Po dolasku u Partizan, iz redova OFK Beograda, proleća 2017. godine, imao je reputaciju nalik onoj koju danas uživa Filip Stevanović, kao supertalentovan fudbaler.

Ipak, zadesila ga je teža povreda i razvoj je u jednom momentu pomalo usporen, ali je minule godine ponovo pokazao da zavređuje pažnju, pa je u januaru 2019. potpisao i prvi profesionalni ugovor sa crno-belima, a minulog leta ga je trener Savo Milošević priključio prvom timu na pripremama u Sloveniji.

Ostavio je odličan utisak, postigao čak i dva gola, međutim, zadesila ga je povreda primicača na kontrolnom meču sa Beltincima i praktično je veći deo priprema radio mimo tima.

Partizan je licencirao Lakčevića za Superligu, u kojoj je debitovao u pobedi protiv Rada u Humskoj (3:0) i za pola časa igre upisao asistencuiju. Novi ugovor je samo dokaz da Partizan računa na vezistu u budućnosti, kao i na ostale talentovane momke iz Omladinske škole, čemu u prilog i činjenica da su crno-beli licencirali čak petoricu mladih igrača za Ligu Evrope.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA