≫ 

Zvezdini stranci pocepali mrežu Mačve: Crveno-beli uhvatili zalet za Olimpijakos i Ligu šampiona!

Greška Borjana na kraju meča, neznatno je pokvarila utisak ubedljive igre koju je prikazao Milojevićev kombinovani sastav

  • 81
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Mačvu sa 3:1 u meču 10. kola Superlige i tako napravili uspešnu uvertiru za meč Lige šampiona koji ih u sredu od 21 sat očekuje sa Olimpijakosom. 

Zvezda je od starta nametnula svoj ritam i konstantno držala loptu u nogama. Terenska inicijativa se isplatila već u 8. minutu kada je Kanjas snažno šutirao, a golman Puletić intervenisao. Ipak, na odbijenu loptu naleteo je Tomane i kroz noge čuvara mreže, prosledio lotpu u gol za 1:0.

Tomane je imao novu priliku za gol u 23. minutu. Portugalac je "u trku" izleteo ispred golmana Puletića, ali se njegov udarac odbija od čuvara mreže i rezultat ostaje nepromenjen. Ipak, crveno-beli dupliraju vođstvo preko Bena koji posle asistencije Van la Pare postiže novi gol za svoj tim.

Do kraja poluvremena, pokušaval su fudbaleri Zvezde da iskreiraju izglednu akciju i dođu do novog gola. Relativno lako dolazili su do šesnaesterca, a posle prodora Gajića po desnoj strani, šuta ka golu Puletića, slično kao kod prvog gola, posle odbijene lopte Kanjas postiže treći gol za svoj tim.

U nastavku, viđena je slična slika. Zvezda je konstantno napadala i stvarala šanse, dok su se gosti branili. Izgledniju priliku za gol fudbaleri Mačve su imali u 56. minutu, ali njihova dva odlična udarca brani Borjan. Ipak, inicijativa i otvorena igra gostiju nije dugo trajala, pa je usledila nova prilika za gol crveno-belih.

Tako se samo nekoliko minuta kasnije, Van la Para dribligom na ivici šesnaesterca oslobodio svojih čuvara, ali je oboren od strane Jovanovića. Dosuđen je slobodan udarac. Izglednu šansu imao je Ben, ali lopta se od stative odvija u gol aut pa rezultat ostaje nepromenjen.

FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Do kraja susreta Mačva uspeva da smanji posle slobodnog udarca Mačve, na loptu je krenuo Borjan, ali je loše intervenisao pa je Mijailović u 83. minutu postigao gol za Mačvu.

Da podsetimo, sledeći meč Crvena zvezda igra u 2. kolu grupne faze Lige šampiona protiv Olimpijakosa, na stadionu Rajko Mitić u sredu od 21 sat.

Sastavi: 

Crvena zvezda:  Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić, Vulić, Ivanić, Ben, Kanjas, Van la Para, Tomane

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Jevtić, Marić, Ašćerić, Mijailović, Jeremić, Milosavljević.

FK Crvena zvezda Foto: MN Press
FK Crvena zvezda Foto: MN Press
FK Crvena zvezda Foto: MN Press
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulu

    28. septembar 2019 | 20:17

    Gospodine Milojevicu u ovakvim utakmicama se prave igraci ako niste znali. Bar jedno poluvreme su zasluzili da odigraju omladinci Zvezde. Nikolic, Erakovic, Kupusovic, Dedijer, itd itd... Kao i mladi Krstovic. Nikada u istoriji Zvezde nije bio trener koji je manje pruzao sansu mladim igracima. Velika sramota. A to cemo osetiti tek za par godina.

  • VRS

    28. septembar 2019 | 20:45

    Zvijzda dominira, haha, pa lako je dominirati protiv Macve.

  • .

    28. septembar 2019 | 21:28

    Ali pocepali mrezu macve ccc hahahah sou

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA