≫ 

Skandalozna izjava zvezdaša Uroša Đurića: Nazvao Stojkovića Mustafom komentarišući poništen gol

Šta očekivati od navijača kada nam se glumci ovako oglašavaju?

Uroš Đurić, Vladimir Stojković Printskrin: TV Prva, Foto: MN Press

Poznati zvezdaš Uroš Đurić gostovao je na TV Prva i komentarisao poslednji večiti derbi, na kom je neprimereno nazvao Vladimira Stojkovića.

Barem se od javnih ličnosti i umetnika očekuje da ne potpiruju mržnju u večitim derbijima, ali smo, nažalost, videli i to. Poznati glumac i slikar ne krije svoju veliku ljubav prema Crvenoj zvezdi, ovaj put je to učinio na neprimeren i skandalozan način, kao da se radi o tinejdžeru iz prvih redova tribine.

Iako je imao prilično korektnu izjavu da nije umesno pričati o regularnosti gola jer je Crvenoj zvezdi ne tako davno priznat pogodak kad je lopta otišla daleko u gol-aut, sve to "prosuo" je nonšalantno nazvavši Stojkovića "Mustafa", što je šokiralo čak i voditeljku.

- Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio... Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje. Mislim da je bio gol čist kao suza - rekao je Đurić, a potom nonšalantno izjavio sledeće:

- Mislim da je prosto Mustafa  pogrešio pri proceni u skoku. Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka - rekao je Đurić, i to tako da je potpuno jasno da se ne radi o lapsusu već o svesnoj nameri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    29. septembar 2019 | 12:34

    Sta je skandal....Pa svi ga tako zovu.... Uros je samo iskren i bez dlake na jeziku....... Ponisten je cist gol i tacka........ Kao i ne tako davno Benu sto je ponisten gol.........

  • TORCIDA

    29. septembar 2019 | 13:47

    Braco grobari, izdrzite jos malo, Kolinda vam salje Tomsona da vas ujedini. Stojketa nece zvati Mustafa, zvace ga Ante.

  • Nesha

    29. septembar 2019 | 12:34

    Sta je sporno? Lik koji se kune u Crvenu zvezdu i kazeda nema tih para za kohe bi presao u Partizan, koji je bio i kapiten Zvezde, predje u Partizan, i jos se kao curica duri i provocira sa "oprostite za ruznu proslost" jeste jednom recju - Mustafa! Ne znam sto ga vredja nadimak kada se toliko borio za njega i da ga zaradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA