≫ 

Javio nam se Terzić posle sukoba sa Vazurom: Bila je samo žučna rasprava posle njegove provokacije!

Generalni direktori večitih bili su u klinču na sednici Zajednice superligaša i Prve lige Srbije

  • 76
Zvezdan Terzić, Miloš Vazura Foto: MN Pres

Na sednici Zajednice Superligaša Srbije viđene su skandalozne scene, jer je došlo do verbalnog sukoba Zvezdana Terzića i generalnog direktora Partizana Miloša Vazure.

Telegraf je kontaktirao Terzića, kako bismo dobili njegovo viđenje čitave situacije. On priznaje da je bilo žestoke rasprave, ali negira sukob i optužuje Vazuru da laže i da je naučen od strane Vučelića.

- Vazura laže. Kampanja se nastavlja. Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija vezano za to da je Partizan diskriminisan od strane drzave, i ništa više.

- To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova Super i Prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU, koji igraju u Srbiji, ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova, a protiv su bila samo 3, uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan među sportskim radnicima Srbije - poručio je Terzić.

Sa druge strane, Vazura naglašava da je Terzić hteo fizički da se obračuna s njim i ističe da ima 30 svedoka za to. Takođe, izazvao je Terzića na TV duel.

Video: Terzić: Partizan truje narod da je Zvezda mezimac države

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnik

    30. septembar 2019 | 15:28

    Pa naravno terzicu da vas je podrzalo 25 klubova kad vam je svaka druga filijala to se vidi sklanjalica kroz prvenstvo. A kad dodje derbi onda se vidi da ste daleko ispod realno je tako

  • Doktor

    30. septembar 2019 | 15:27

    25 prema 3? Upravo je jasno rekao sa kim njegov klub igra prijateljske utakmice u prvenstvu.

  • Bgd

    30. septembar 2019 | 16:20

    28 klubova podrzalo i glasalo za a nemaju nase igrace da isplate a ne strance!!! Pametnom dovoljno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA