≫ 

Terzić ugostio Grke i najavio im veliki juriš na pobedu u bratskom derbiju Lige šampiona!

Mogu li crveno-beli do pobede?

  • 20
Evangelos Marinakis, FK Olimpijakos, Zvezdan Terzić Foto: Crvenazvezdafk.com

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, ugostio je grčke medije i najavio utakmicu protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona.

U drugom kolu, Zvezda će ugostiti Pirejce u utorak u 21.00, a Terzić je za Sport24.gr govorio o davnašnjem prijateljstvu.

- Jedva čekam meč, biće to duel bratskih klubova i ovo vidim kao priliku da naše odnose podignemo na viši nivo. Konekcija je stvorena pre tri decenije, bazirana je na prijateljstvu Srba i Grka, činjenici da se radi o najvećim klubovima istih boja, načina razmišljanja. Ljubav je logična - kaže Terzić, uz osvrt na prvog čoveka kluba Marinakisa.

Delije, Gate 7 Foto: Instagram.com/ilias_kourdis

- Odnos sa Marinakisom je više od prijateljstva, klupske administracije neguju čvrsto prijateljstvo, ali će ovo ipak biti borba za bodove, finansijske resurse i slavu u Ligi šampiona. Obe ekipe moraju da iznesu maksimum za svoj tim, odnos klubova ne treba da zaustavi igrače od najboljeg u želji da dođu do pobede.

Sa tribina će grmeti pesme oba kluba, veliki broj Grka odavno je došao u Beograd.

- Olimpijakos je napravio dobar tim, možda najbolji u poslednjih deset godina, ali i mi imamo odličnu ekipu, želim pobedu, a Olimpijakosu želim da bude šampion Grčke i igra redovno u eliti, ovde pripada.

Video: Olimpijakos osetio travu Rajka pred okršaj sa Zvezdom i hiljadama Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sojic

    1. oktobar 2019 | 08:37

    Klopa na preduzece

  • Unicorn

    1. oktobar 2019 | 08:01

    3 za 3 i mirna Bačka.

  • Aleksandar

    1. oktobar 2019 | 07:56

    Ne, dobicemo grke u micama. Naravno da ce Zvezda juriti pobedu, jer je Zvezda. Protiv Olimpijakosa imamo sansu za iznenadjenje, svi znamo ko koliko kosta, smaraju vec ti milioni.. Zvezda je lose igrala protiv dusmana, poraz je realan, nismo ni nereseno zasluzili. Pamticemo i morace se vratiti neprijatelju, ali pravi Zvezdas..uvek veruje da Zvezda dobija..nema tu realnosti.. Zato je Zvezda najveca, jer MI verujemo, a Zvezda je vracala i opravdavala nasu veru.. i poraz je dobar kad se Zvezdi peva na kraju utakmice. Idemo Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA