≫ 

Gvardiola impresioniran talentom sportista iz bivše Juge: Borite se kao braća, u svemu ste dobri!

Trener Građana oduševljen je takmičarskim duhom i mentalitetom sportista sa područja Jugoslavije

  • 5

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da je impresioniran talentom i mentalitetom sportista iz bivše Jugoslavije u svim sportovima.

Jedan od najboljih stručnjaka današnjice, pred meč protiv zagrebačkog Dinama u Ligi šampiona, odao je priznanje sportistima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Severne Makedonije.

Pošto je blistao u prvom kolu i savladao Atalantu sa 4:0, zagrebački Dinamo večeras (21.00) ide na noge strašnom Mančester Sitiju. Kvota da će Građani savladati hrvatski tim iz keca u keca, uz bar četiri gola ukupno (1-1&4+) je 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Dinamo Zagreb.

- Timovi iz bivše Jugoslavije odlični su u svim sportovima, fudbalu, rukometu, košarci, tenisu... Neverovani su takmičari, što se tiče mentaliteta jako su agresivni i kao braća se bore jedan za drugoga - rekao je Gvardiola, a prenosi Večernji list.

Najveća snaga sportista iz nekadašnje Jugoslavije je prirodni talenat, smatra Španaca.

On je i pohvalio rezultate fudbalske reprezentacije Hrvatske, vicešampione sveta, i generaciju na čelu sa Lukom Modrićem, Ivanom Rakitićem i Mario Mandžukićem, koji posle Mundijala u Rusiji ne igra više za nacionalni tim.

- Odlična je sadašnja generacija Hrvatske, a bila je i ona s Davorom Šukerom. Za malu zemlju je neverovatno da ima takve dve generacije - kaže Gvardiola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    1. oktobar 2019 | 12:17

    To smo stekli zahvaljujuci vama Proradi inat Vise sile od nas a to ste vi nas potcenjujete i tako pravimo uspehe SAMO INATTT!!!!

  • Дејан Младеновић

    1. oktobar 2019 | 20:26

    Да а 90% тих успеха чине Српске репрезентације

  • Lala

    1. oktobar 2019 | 13:24

    Jugoslavija postoji. Tu smo svi mi, samo drugacije organizovani. Po lokalnim atarima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA