≫ 

Zvezda u poslednjem trenutku pokrenula akciju da rasproda Marakanu: Najjeftinije karte na dan meča!

Potrebno je samo imati sezonsku!

  • 38

FK Crvena zvezda pribegao je novom potezu kako bi se rasprodao stadion za utakmicu protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona.

- Sa željom da naše igrače u utorak do pobede bodri pun stadion, FK Crvena zvezda odlučio je da odobri dodatnu pogodnost za sve vlasnike sezonskih karata za ovu godinu, koji danas mogu kupiti maksimalno četiri karte za utakmicu sa Olimpijakosom po povlašćenim cenama - navodi se na sajtu kluba.

Cene pojedinačnih ulaznica za ovu utakmicu za vlasnike sezonskih karata FK Crvena zvezda za sezonu 2019/2020 su sledeće:

Sever: 2,700 dinara

Jug: 2,700 dinara

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 6,000 dinara

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 6,000 dinara

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 7,000 dinara

VIP Zapad: 20,000 dinara

Delije, Gejt 7 Foto: MN Press

Mogućnost kupovine pojedinačnih karata po ovim cenama važi i za sezonce koji su ranije kupili paket karata za sve tri utakmice grupne faze Lige šampiona.

- Blagajne su danas otvorene od 10 časova do početka utakmice. Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza - dodaje klub.

Kupovina karata na blagajni stadiona uz ostvarenje navedenih popusta moguća je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Prilikom prodaje će biti korišćeni skeneri za očitavanje QR kodova sa kartica, pa je neophodno da kupac ima karticu kod sebe ili da ima fotografiju na telefonu sa koje je moguće očitati QR kod.

Iz tehničkih razloga, prodaja karata po povlašćenim cenama neće biti moguća preko interneta.

Od žreba za grupe Lige šampiona znalo se da će Zvezdi za evropsko proleće biti najvažniji meč s Olimpijakosom kod kuće koji se igra večeras od 21.00. Kvota na keca na Marakani je 2,95, iks je 3,20, a dvojka 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Olimpijakos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    1. oktobar 2019 | 13:33

    Dzabe sve,zaksnili ste!!Svi su ljuti.Treba platiti kartu ako volis Zvezdu ali ovo sto ste uradili ovo je klasican reket!!Srecno Zvezdo do nove pobede!!!

  • XYZ

    1. oktobar 2019 | 14:20

    Uprava napolje! Ovo oko karata je dovoljan razlog. Pametnom sve jasno, i oko stranaca, i derbi. Alo bre, ovo je Zvezda, nije OFK.

  • Roki CZ

    1. oktobar 2019 | 14:14

    Znaci, mi koje su odrali od cena karata smo budale, a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA