≫ 

Kako je saigrač upropastio Gnabrijevo veče karijere: Junak Bavaraca bio je u šoku zbog poteza Španca

Havi Martinez je "lansirao" loptu među navijače Bavaraca, istu onu kojom je Gnabri postigao četiri gola - i želeo je za sebe kao uspomenu

  • 0
Bajern Minhen, Serž Gnabri Foto: twitter/TiagoEstv

Serž Gnabri je, bez ikakve dileme, obeležio utakmicu Totenhem - Bajern sa četiri gola u nesvakidašnjoj goleadi Bavaraca usred Londona. 

Pogađao je Gnabri bez milosti, kao i njegovi saigrači uostalom, do vrha su napunili mrežu nedorasle čete Maurisija Poketina, a kako to red i tradicija nalažu, na kraju utakmice lopta je trebalo da završi u rukama igrača koji se proslavio nesvakidašnjom goleadom.

Jer, ne postižu se četiri gola baš svaki dan.

Tako je Gnabri, odmah pošto se isčestitao sa saigračima, krenuo po loptu koja mu je, po zasluzi, i pripadala, međutim usledio je neverovatan trenutak za ovog sjajnog igrača: Havi Martinez je u nastupu euforije lansirao loptu ka navijačima Bajerna, i to pred očima junaka Bajerna, pa je ona, umesto kod strelca četiri gola, završila u rukama nekog od tifoza.

Gnabri je bio preneražen, skoro šokiran, u očaju je prvo nemo gledao u Martineza, potom se okrenuo ka navijačima uzdignute ruke u nadi da će mu neko vratiti loptu, ali uzalud su bili njegovi vapaji...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA