≫ 

Eriksen reagovao posle navoda da mu je saigrač spavao sa devojkom: Imao je samo jednu reč za medije

Danac odbacio spekulacije kao najveću glupost

  • 0
Totenhem, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/Ap

Totenhem je pretrpeo težak udarac, najteži od kad pamte njegovi navijači. Niko ne može da pojmi kako je finalisti Lige šampiona "uspelo" da izgubi 7:2, pa makar se i rival zvao Bajern.

Nedopustivo. Neverovatno. Kao duel "osmaka" i "prvaka" u školi.

Svi se pitaju - kako je moguće?

Spekulacije o razlozima sloma Pevaca odmah su krenule da kruže, a izdvojila se ona o navodnoj seks aferi koja je uzdrmala svlačionicu engleskog tima. U priču su upleteni Kristijan Eriksen, njegova devojka sa kojom ima i sina, i Jan Vertongen kao glavnoosumnjičeni da je spavao sa pomenutom lepšom polovinom saigrača.

Mediji su tu spekulaciju lansirali kao top priču što je unelo dodatni nemir u tabor pevaca, pa je morao da se oglasi jedan od glavnih aktera "sapunice", Eriksen. On je putem svog tviter profila poslao poruku medijima i javnosti šta misli o čitavoj konstrukciji.

- Bulshit (to je s*anje) - bio je kratak komentar Danca na vest o aferi u svlačionici, koja je navodno izvor svih problema u Totenhemu, zbog koje ekipa pruža slabe rezultate u poslednje vreme (ispali iz Liga kupa nedavno).

Objavu Eriksena ispratio je i Vertongen "emodžijima" sa prevrnutim očima i srcem, kao znak da se slaže sa stavom saigrača.

Videćemo narednih dana kako će Poketinova ekipa odreagovati nakon debakla protiv Bajerna i da li zaista u ovim spakulacijama ima istine, a veliki izazovi tek slede za ekipu koja će, u okviru 3. kola Lige šampiona, 22. oktobra dočekati Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA