≫ 

Rukavina iskren posle poraza od Partizana: Biće teško, jeste nam liga bitnija od Evrope, ali...

Bek Astane kaže da nema opravdanja za lošu igru

  • 5
Rukavina u miks zoni posle utakmice sa Partizanom, Foto: Telegraf.rs

Srpski internacionalac iz Astane Antonio Rukavina razočaran je izdanjem svog tima u porazu od Partizana u drugom kolu grupe L, Lige Evrope.

Klub iz Humske je trijumfovao 2:1 u gostima, pogocima Umara Sadika iz 29. i 73. minuta, mada su crno-beli imali šansi za još golova.

- Ne znam, iznenađen sam što smo loše odigrali, ali ne smanjujem pobedu Partizana, mislim da su oni odigrali jako dobro. Ja sam pre utakmice govorio i svi moji saigrači, ne kažem da nam Evropa nije bitna, ali nam je bitnije prvenstvo zbog trke za titulu. Ne opravdavam naše loše izdanje - rekao je Rukavina posle meča na Astana areni.

Nije mogao da istakne nijednog od pojedinaca iz redova crno-belih jer su svi opasno pretili. Suma i Sadik su promašivali zicere, mada je izvrsno branio i Nenad Erić na golu Astane.

- Cela ofanzivna trojka, četvorka, zajedno sa zamenama je odigrala jako dobro, mnogo prilika su stvorili. Posle 1:0 im je bilo lakše, mi smo morali da se otvorimo, a oni su na kontre mogli da daju više pogodaka, tako da bih im čestitao - rekao je Rukavina.

- Sad nam predstoji teška utakmica u nedelju, posle toga imamo dva derbija i koncentrišemo se na ligu. Ovo je Evropa i ne kažem da je gotovo, ali biće teško - napomenuo je bek iz Srbije.

Astana naredni meč u Ligi Evrope igra 24. oktobra protiv AZ Alkmara u gostima od 18 sati i 55 minuta.

Video: Sadik junak utakmice! Fudbaler Partizana po drugi put zakucao loptu u mrežu Astane!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yote

    3. oktobar 2019 | 20:11

    Panj

  • Pfc

    3. oktobar 2019 | 20:02

    Gledam te nerviras se zbog lose igre astane kao da ti je zao sto partizan pobedio, kao da nisi grobar treba sramota da te bude!

  • Milan

    3. oktobar 2019 | 22:29

    Gde si ti otišao da igraš tamo gde Bog davno rekao laku noć 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA