Natho: Sudija poništio gol, jer su se iz Astane žalili! Sadik: Nadam se da ću ga dati i Junajtedu!

  • 18
FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Umar Sadik je sa dva gola, bez sumnje, bio junak Partizanove pobede protiv Astane u okviru 2. kola Lige Evrope!

Nigerijski napadač je odigrao sjajan meč, dao je još dva pogotka, ali su oni zbog ofsajda poništeni. Trenutno ih na svom kontu ima ukupno osam - pet u Superligi i tri u Evropi!

- Srećni smo zbog pobede i tri boda, posebno sam radostan zbog postignutih golova. Pogodio sam četri puta, ali dva su bila iz ofsajda. Ne želim da se raspravljam sa sudijama, bitno je da smo pobedili. Nema veze, biće bolje, osećam se dobro i blagosloveno. Nadam se da će se stvari ovako odvijati i protiv Mančestera, idemo dan po dan, svaka sledeća utakmica biće teža. Sve utakmce u Evropi su teške - rekao je Sadik čiju opširniju izjavu možete pogledati u videu ispod:

Asistent kod jednog od dva Sadikova gola bio je Izraelac Bibras Natho koji je pokazao još jednom zavidno fudbalsko umeće.

- Fudbal je takva igra gde budete kažnjeni ako ne iskoristite šanse. Srećom, mi smo na ovom meču uspeli da sačuvamo prednost. Međutim, u narednim utakmicama ćemo morati bolje. Što se tiče mog razgovora sa sudijom, on je rekao da je gol, pa kada su mu prigovarali iz Astane, posavetovao se sa drugim sudijom koji je rekao da nije gol - rekao je Natho.

Opširniju izjavu Izraelca možete videti u videu ispod:

U nastavku pogledajte i izjavu levog beka Slobodana Uroševića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    3. oktobar 2019 | 22:18

    Haha vidi ga Sadik...pre mesec dana bleja na ogradi Hrama u toku utakmice, a sad vec preti Junajtedu. Priznajemo samo hat-trick protiv djavola :)

  • Vas Dr.Summa

    3. oktobar 2019 | 22:20

    Gazimo Manu ko komsinicu sa 2 razlike..1000 %

  • Dete

    3. oktobar 2019 | 22:50

    Sadik je dete koje će Partizanu vratiti sve što je u njega uloženo. Staložen i veoma odmeren. Samo rad i još dugo ćemo ga gledati kako trese mreže. Svi koji su ga omalovažavali mogu samo da zaćute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA