Stižu kritike na račun Junajteda: Mislio sam da ne mogu biti gori, prevario sam se!

Đavoli na udaru od strane bivšeg napadača Majkla Ovena

  • 5
Majkl Oven Printskrin: Youtube/BT Sport

Remi protiv AZ Alkmara i nijedan šut u okvir gola od strane Mančester junajteda, dočekano je na ''nož'' u Engleskoj! Pogotovo zato što Crveni đavoli celu sezonu igraju očajno.

Jedan od onih koji se istakao u kritikovanju tima koji se nalazi sa Partizanom u grupi Lige Evrope jeste njihov bivši napadač Majkl Oven.

- Nekoliko poslednjih godina, mislim pet ili šest, stalno razmišljam da Junajted ne može biti gori. A uvek bude gore. Mislim da je ovo najgori Junajted dekadama unazad. Još pre nego što je Ferguson preuzeo klub - rekao je Oven, a prenose engleski mediji.

Ipak, legendarni napadač je donekle stao u Solskjerovu odbranu.

AZ Alkmar, Mančester junajted Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer Foto: AP/Tanjug

- Svesno je oslabio ekipu odlascima Lukakua, Sančeza, Erere... Smatra da mora da napravi nekoliko koraka unazad kako bi krenuo napred. Odlučio je da ispočetka gradi ekipu.

Podsetimo, Junajted 24. oktobra gostuje Partizanu u okviru 3. kola LIge Evrope. Za sada, Partizan je zbog bolje gol-razlike prvi u grupi L.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    3. oktobar 2019 | 22:25

    Kakav tim je bio onaj kad je Vidic bio kapiten... Lomili su se za svaku loptu.. Igrali srcem.. A unazad I da ne pricam kakve su ekipe imali.. Ovi danas ni senke predhodnika.. Sramota sto nose grb i blate klub.. Sve to treba da se najuri.. I krene sa stvaranjem novog tima!

  • rade

    3. oktobar 2019 | 22:32

    Partizan bi trebao da ih otrese ko pcelca...ima da se raspadnu u hramu fudbala..uz oprez bez opustanja 3 komada za srecan put im dati

  • 🔴⚪🔴⚪

    3. oktobar 2019 | 23:29

    Ispade da je Astana najgori klub u grupi 😅😅 ...Ne verujte pirgavim englezima kolko god da su losi bolji su od nasih timova ipak... Voleo bih da pobedite Man United i mi Tottenhama pa da im damo do znanja da Srbija ipak nije mala i plasljiva.... Idemo da obezbedimo mesto u hotelu da provedemo celu zimu u evropu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA