Da li je ovaj klub uklet? Petnaesti igrač Rome u poslednjih pet godina je pokidao ligamente!

Vučica je "osuđena" na neke od najtežih povreda u sportu

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Davide Zapakosta je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i da sve bude još gore, to se desilo tokom treninga Rome u petak.

Stradali su ligamenti desnog kolena, a Zapakosta je ove sezone odigrao samo 12 minuta za Vučicu jer se oporavljao od problema sa listom noge.

Njegov ugovor o pozajmici ne uključuje mogućnost otkupa, ali uključuje mogućnost raskida ugovora u januaru. Ukoliko ne bude startovao nijedan meč za Romu, upravo raskid ga možda i zadesi.

Nije jasno šta je tačno problem, ali on je već 15. igrač koji je u Romi samo u poslednjih pet godina kidao prednju ukrštenu vezu.

Lorenco Pelegrini, Henrik Mhitarijan, Dijego Peroti i Džengiz Under su takođe povređeni, pa je sada Zapakosta peti važan igrač koji je povređen u timu zlatno-crvenih.

Da podsetimo, ligamente su poslednjih godina kidali i igrači poput Alesandra Florencija, Kevina Strotmana, Antonija Ridigera i Emersona Palimijerija.

Video: Darko Lazović: Nisam razmišljao o povredi Ronalda, vodili smo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA