Pobeda u Ligi Evrope najbolja čestitka za rođendan Partizana

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan proslavilo je 4. oktobra 74. rođendan

  • 9

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se njegova ekipa protiv Astane u Ligi Evrope potrudila da na pravi način čestita rođendan JSD Partizan.

Crno-beli su u drugom kolu LE pobedili Astanu 2:1.

- Pre svega da se pridružim čestitkama našem voljenom klubu i društvu. Potrudili smo se da sinoćnom utakmicom na pravi način čestitamo rođendan. Ovo je još jedna prilika da se svi uvere koliko je Partizan veliki klub. Drago mi je što to u poslednje vreme pokazuje i moja ekipa, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi.

- Ovo što smo dosad uradili je dobro, ali nećemo se zadovoljiti time. Imamo još prostora za napredak. Za sada možemo da budemo sreći i da proslavimo rođendan i dosadašnje rezultate - rekao je Milošević novinarima na svečanosti u SC Teleoptik.

Savo Milošević FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Milošević je upitan i kako mu se čini pogled na tabelu grupe L Lige Evrope, gde je Partizan trenutno na prvom mestu sa četiri boda.

- Tabelu ne gledam, ni domaću ni tu u Evropi. Idemo od utakmice do utakmice. Još je dug put, zaista. Imamo prostora za zadovoljstvo, ali nikako i za opuštanje - zaključio je Milošević.

Video: Savo Milošević nakon pobede Partizana u Kazahstanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    4. oktobar 2019 | 20:05

    Samo napred Partizan.Dokazali smo da bez velikog ulozenog novca,mozemo napraviti ubojit tim koji moze da "ratuje" na svim frontovima.Ajmo Partizan,do poslednje kapi znoja!

  • Hops

    4. oktobar 2019 | 20:00

    Vucela legenda

  • Др

    4. oktobar 2019 | 21:01

    Како сте само полетели... пазите, са те висине пад страшно боли!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA