Reprezentativna pauza kao spas za Totenhem: Poketino otkrio u šta se uzda pred Zvezdu u LŠ

Pevci su primili deset golova u istoj nedelji i samo dve utakmice

  • 1

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino ostao je zapanjen koliko je nesreće u samo jednom trenutku pretrpeo njegov tim u meču sa Brajtonom.

Brajton je u trećem minutu posle nezgodnog centaršuta poveo sa 1:0 u meču osmog kola Premijer lige, a Ugo Loris, golman Pevaca se tom prilikom i teško povredio.

- Teško je oceniti ekipu... Rano smo primili gol i ostali bez kapitena, to je bio strašan udarac za ekipu. Nismo nakon toga mogli da se podignemo i nismo igrali dobro, razočarani smo zbog toga. Čestitam Brajtonu na rezultatu i bodovima, ali veliki uticaj i emotivni i igrački Ugova povreda. Tražili smo neka rešenja u drugom poluvremenu, ali nismo bili ni blizu da promenimo dinamiku utakmice - rekao je Poketino posle meča.

Njegov tim je do kraja poražen sa 3:0, a već neko vreme je u rezultatskoj krizi pošto je u Ligi šampiona remizirao sa Olimpijakosom iako je vodio 2:0, a onda je pretrpeo horor poraz od Bajerna 2:7 na svom terenu.

- Jasno je da su navijači, igrači i stručni štab razočarani. Pre nekoliko meseci smo bili na vrhu, sada moramo da ostanemo zajedno i da nađemo rešenje, volimo klub i moramo da nastavimo dalje - objasnio je Poketino koji je dodao i da će klub tek obavestiti javnost o težini Lorisove povrede.

Smatra da je 99 posto trenera imalo takvu situaciju u karijeri, ali je za njegov Totenhem ovo prvi put da ovako loše igra i sve u toku iste nedelje.

- Reprezentativna pauza je dobra stvar trenutno, da probamo da se oporavimo i stavimo razne ideje na sto i nađemo rešenja - zaključio je Poketino.

Inače, njegov Totenhem će protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona igrati baš posle reprezentativne pauze i to u Londonu 22. oktobra od 21 sat.

Video: Sadik junak utakmice! Fudbaler Partizana po drugi put zakucao loptu u mrežu Astane!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA