Mitrović "rešeta" za Fulam: Novi gol srpskog napadača, sad je prvi strelac Čempionšipa

Pogodio je "Mitrogol" i protiv Čarltona

  • 23
Aleksandar Mitrovic i Rajan Sesenjon, Fulam Foto: Guliver/Getty Images/Marc Atkins

Prija Aleksandru Mitroviću Engleska, oseća se sjajno u Fulamu sa kojim je u subotu dočekao Čarlton, i postigao još jedan gol, dovoljan, ipak, samo za remi u Londonu - 2:2!

Upravo je naš napadač bio strelac drugog gola za goste, pokupio je odbijenu loptu nakon pokušaja glavom Kernija, za bod kojim su se "Kotadžersi" pozicionirali na treće mesto Čempionšipa, istina uz meč više u odnosu na ostatak lige.

Mitroviću je to bio osmi gol ove sezone i njime se izdvojio na vrhu liste strelaca ispred Votkinsa iz Brentforda koji ima pogodak manje na svom kontu.

Čarlton je imao prednost na poluvremenu preko Konora Galagera, što je samo bila najava burnog nastavka.

Ivan Kavaleiro je pogodio je u 55. minutu za egal kraj Temze, brzo su gosti odgovorili i vratili prednost, strelac je bio Mekouli Boun, da bi Mitrović, šest minuta potom, pogodio za novo poravnanje, ispostavilo se i postavio konačan rezultat utakmice na "Krejven Kotidžu".

Meč je produžen sedam minuta, Fulam je u nadoknadi bio dominantan, ne i efikasan, mada je imao dve dobre šanse da dođe do trijumfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    5. oktobar 2019 | 17:29

    decak je OVERRATED.da on poseduje iole kvaliteta igrao bi on u nekoj mnogo boljoj ekipi.druga liga je za njega eventualno malta kazahstan azerbejdzan

  • lemi

    5. oktobar 2019 | 18:52

    crknite, puknite ... luzeri, cemionsip je liga jaca od 8o % liga u evropi

  • Dr.Suma

    5. oktobar 2019 | 16:30

    Jel Jovic presao iz reala u surdulicu..danas pise spanska marka..Ovaj partizanovac ce na kraju u Real..zivi bili i brzo docekali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA