≫ 

Totalno ludilo u Đenovi: Preokret Milana, skandalozni VAR penal i četiri crvena kartona

Golman Rejna mogao je da bude tragičar, ali je postao heroj Rosonera

  • 0
FK Milan Printscreen:sporttube.com

Fudbaleri Milana pobedili su na gostovanju Đenovu u 7. kolu Serije A, sa 2:1 i to posle velikog preokreta, crvenih kartona i odbranjenog penala Pepea Rejne koji je i heroj Rosonera. 

Do treće pobede u poslednjih sedam utakmice Milan je došao posle poluvremena "za zaborav". U prvih 45. minuta igre gosti iz Milana nisu skoro ništa ni pokazali ni uradili na terenu. Sa druge strane, Đenova je igrala svoju igru i povela preko Šonea, koji je iz slobodnog udarca savladao Rejnu koji je nespretno intervenisao. Utisak igre domaćih pokvario je Saponara, koji je dobio crveni karton.

Ipak, po dolasku sa odmora, viđena je potpuno drugačija slika na terenu, a već u 51. minutu Teo Ernandez postiže svoj prvi gol u dresu Rosonera, dok popularni Grifoni ostaju sa još jednim igračem manje, posle isključenja Birašija.

I to nije bilo sve, Biraski je igrao rukom posle driblinga Lea. Italijan dobija direktan crveni karton, a uz to je jedanaesterac dosuđen za goste u 57. minut. Tako, Kesi dovodi svoj tim u prednost i najavljuje veliki preokret.

Do kraja, iz igre je isključen i Kalabrija posle drugog žutog kartona, na pomolu je bio i novi preokret. Naime, najsporniji trenutak na utakmici viđen je u nadoknadi vremena. Arbitar Marijani je i pored očiglednog simuliranja Kuamea, pokazao na belu tačku, a njegova odluka je potvrđena u var sobi. Ipak,  Rejna čita Šenea i zaustavlja udarac koji je njegovom timu doneo važna tri boda pred nastavk sezone.

Da podsetimo, u sledećem kolu, koje se igra nakon reprezentativne pauze, Milan dočekuje Leče, dok Đenova gostuje Parmi.

FK Milan Foto: Tanjug/AP
FK Milan Foto: Tanjug/AP
FK Milan Foto: Tanjug/AP

Serija A, 7. kolo:

Subota:

SPAL - Parma 1:0 (1:0)

(Petanja 31)

Verona - Sampdorija 2:0 (1:0)

(Kumbula 9, Muru ag. 81)

Đenoa - Milan 1:2 (1:0)

(Šene 41 - Ernandez 51, Kesi 57p)

Nedelja:

12.30 Fiorentina - Udineze

15.00 Roma - Kaljari

15.00 Atalanta - Leče

15.00 Bolonja - Lacio

18.00 Torino - Napoli

20.45 Inter - Juventus

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA