≫ 

Portugalci pišu: Andrija i Jovica Živković odbili sve ponude kako bi uzeli više novca od Benfike!

Podsetimo, Živković je jedini igrač Orlova koji nije odigrao nijedan minut od početka sezone

  • 32
Andrija Živković, Jovica Živković Jovica i Andrija Živković Foto: Milena Đorđević

Srpski fudbaler Andrija Živković jedna je od glavnih tema portugalskih medija ovog vikenda! Tačnije - lista Rekord, koji piše o tome zašto je nekadašnji igrač Partizana ostao u Benfiki uprkos tome što ga ne žele!

Rekord navodi da su Andrija i njegov otac Jovica, inače zvanično menadžer svog sina, odbili sve ponude kako bi zaradili što više novca od Benfike.

Živković trenutno zarađuje tri miliona evra bruto, a ta cifra će do sezone 2020/21 porasti na pet miliona.

Pritom, Živković će imati priliku da u januaru 2021. pregovara sa klubovima oko besplatnog aganžmana s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto iste godine i da klub koji ga bude dovodio neće morati da plaća taj transfer.

Andrija Živković Živković na treningu reprezentacije Foto: MN Press

Rekord navodi i to da je Živković jedini fudbaler koji ove sezone nije upisao nijedan minut u redovima Benfike, a zaradio je do sada već 740.000 evra.

Inače, Živković je u međuvremenu izgubio mesto u nacionalnom timu Srbije s kojom je putovao na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Podsetimo i to da je Telegraf nedavno detaljno pisao o tome ''kako je ambiciozni otac zaradio milione od prodaje sina i gde je nestao najveći srpski talenat.'' Opširnije možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    6. oktobar 2019 | 12:02

    Oteli pare od Partizana pa napravili menadžersku agenciju pa lepili Đaniju evre na čelo. Truni mali balavi smrade sad, nećeš igrati ni u beton ligi.

  • GM

    6. oktobar 2019 | 12:44

    Sramnice za tebe su vrata Partizana zauvek zatvorena jer nemaš svoje ja...Slušaš taticu šta ti kaže balavce

  • 018

    6. oktobar 2019 | 13:12

    Alavi tata od početka držao konce u svojim rukama. Tako ti je to kad se gologuzanu od para pogubi i ono malo mozga što je imao. Umesto da stvara karijeru i tako dođe do velikog novca on izabrao prečicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA