≫ 

Zvezda pobedila u Kruševcu golom u 97. minutu, uz skandalozan penal!

Crveno-belima poništen gol u prvom poluvremenu, nedugo potom desio se i sporan detalj pred golom Kruševljana kada je Ben srušen s leđa

Foto: Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak u Kruševcu rezultatom 1:0 golom Marka Marina u 97. minutu burne utakmice o kojoj će se pričati. Meč je igran u okviru 10. kola Superlige, Zvezdi je ovo bila deveta pobeda, ali još jedna, kao i ona protiv Inđije, koja je stigla "na mišiće", uz sporne sudijske odluke.

Meč u Kruševcu protekao je u dominaciji srpskog prvaka, sijaset velikih prilika promašili su Beograđani, one najbolje Pavkov koji je pogodio prečku (70), te Petrović (73) čiji je projektil završio na stativi...

Bio je to period najveće dominacije gostiju pod Bagdalom u drugom poluvremenu, gol je "visio u vazduhu", a onda, na iznenađenje svih na stadionu - dobili su i penal od sudije Bojana Nikolića koji je iz samo njemu znanih razloga pokazao na belu tačku posle pada Bena u kaznenom prostoru Kruševljana.

Pogledajte i sami tu stiuaciju, utisak je da Zvezdinog fudbalera defanzivac domaćeg tima nije ni dotakao!

Ben, ipak, nije bio siguran sa "kreča" - promašio je čitav gol, pa se još veća nervoza uvukla u redove predstavnika Lige šampiona.

Nastavili su Beograđani da napadaju, međutim nije bilo rezultata uprkos velikim naporima, a golman domaćeg tima Milošević zaslužuje sve čestitke za prikazanu paritju. Bio je daleko najbolji prvotimac "Čarapana".

Sudija Nikolić je meč produžio pet minuta, ni u okviru nadoknade Zvezda se nije snašla, ali se igra nastavila i posle dodatnog vremena koje je odredio danas veoma loši glavni arbitar - igralo se sve do 97. minuta!

Baš tada Nikolić je svirao prekršaj u korist Beograđana na "kapici" kaznenog prostora, što je za igrača kalibra Marka Marina jednako povoljna prilika kao i jedanaesterac, a iskusni kapiten Zvezde umeo je da iskoristi momenat.

Efektno je izveo slobodan udarac, poslao loptu po zemlji u donji desni ugao golmana domaćeg tima, danas sjajnog Miloševića, za "minimalac" Zvezde u Kruševcu.

Pogledajte i taj trenutak.

Što se tiče prvog dela meča, u kojem je Zvezda takođe bila daleko bolja od protivnika, detalj vredan pomena je poništen gol Degeneka u povoju utakmice, opravdano, pošto se našao u malom ofsajdu posle ppokušaja Marina.

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA 0:1

(Marin 97)

NAPREDAK: Milošević - Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo – Eskić, Bjeloš – Ožegović, Ivanović, Zec – Kojić

CRVENA ZVEZDA: Popović - Gajić (od 30. Pankov), Milunović, Degenek, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Marin, Garsija – Boaći

Superliga, 11. kolo

Petak

Vojvodina - Spartak 2:0

(Bojić 29, Nikolić 41)

Subota

Čukarički – Javor 2:0

(Kovač 13, Ndiaje 62)

Mačva - Radnički Niš 0:1

(Mihajlović 63)

Rad - Proleter 1:1

(Perendija 58p - Jovanović 22)

Radnik - TSC 1:0

(Makarić 52p)

Nedelja

Inđija - Mladost 0:2

Napredak - Crvena zvezda 0:1

(Marin 90+7)

Partizan - Voždovac 18:00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    6. oktobar 2019 | 18:09

    Igrali bi oni sve dok ga zvezda nebi dala.

  • Nk

    6. oktobar 2019 | 18:09

    Vidite slobodan udarac!!!Faul bio nad igracem Napredka,a golman klasicno sramno pustanje.Sram vas bilo!!!A odgovarace te kad tad!!!Dace Bog!!

  • Ja

    6. oktobar 2019 | 18:09

    Koji je smisao sad prvenstva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA