≫ 

Šokantan poraz Mančester Sitija, Arsenalu minimalac sa Bornmutom!

Građani su opasno kiksnuli na Etihadu

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester Sitija poraženi su od Vulverhemptona u osmom kolu engleske Premijer lige sa 0:2 na svom stadionu u Mančesteru.

Vulvsi su oba gola postigli u drugom poluvremenu meča koji je obilovao prekidima i žutim kartonima za domaći tim.

Čak petorica igrača Sitija su dobila kartone, a Mančester je imao i terensku inicijativu i više šuteva na gol tokom čitavog meča.

Vulvsima su, međutim, dva ka okviru bila dovoljna jer su oba završila iza leđa Edersona. Prvo je u 80. minutu Adama Traore pogodio posle kontre.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Siti je prodao loptu na polovini rivala, jedan brz pas je stigao do Raula Himeneza koji dribla Otamendija i onda spušta loptu ka sredini gde je sam bio Traore.

Špancu nije bilo teško da savlada Edersona i Vulvsi su poveli 1:0. Isti igrač postavio je konačan rezultat u četvrtom minutu nadoknade i opet je asistent bio Himenez.

Meksikanac je poslao pas kroz sredinu, Traore je istrčao četrdesetak metara do gola Sitija i lagano rešio situaciju pored Fernandinja koji je bio sporiji.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Siti posle ovog poraza ima 16 bodova, ali je zadržao drugo mesto tabele Premijer lige.

Arsenal je pobedio Bornmut za jedan gol Davida Luiza u devetom minutu meča na Emirejtsu. Luiz je pogodio iz kornera glavom za 15. vod Arsenala i treće mesto Premijer lige. Bornmut je deseti sa 11 bodova.

U jedinom preostalom meču odigranom u nedelju Čelsi je slavio ubedljivo nad Sautemptonom 4:1 ( Abraham 17, Maunt 24, Kante 40, Batšuaji 89 strelci za Čelsi), a jedini gol za Sautempton na Sent Meriju je dao Deni Ings u 30. minutu. Od 17.30 igraju i Mančester junajted i Njukasl.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Fudbaleri Astane uneli dramu, smanjili razliku na 2:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA