≫ 

Stojketu su svirali sumnjiv penal sa zakašnjenjem, on hteo da "pojede" sudiju!

Veliki kiks golmana Partizana ili previd arbitara?

Fudbaleri Partizana pobesneli su na sudiju Momčila Markovića zbog toga što je dosudio penal za Voždovac u meču 11. kola Superlige Srbije.

Zmajevi su poveli u 28. minutu penalom Nemanje Nikolića, ali su se crno-beli bunili zbog situacije u kojoj je jedanaesterac dosuđen.

Igrao se 25. minut, kada je Slobodan Urošević poslao Stojkoviću riskantnu povratnu loptu.

Aleksandar Stanisavljević je krenuo na nju, Stojković je istrčao da bi otklonio opasnost i Stanisavljević je u duelu sa njim pao u kaznenom prostoru Partizana.

Usledio je promašaj Voždovčana i taman kada se mislilo da je situacija razrešena, začuo se zvižduk sudije koji je pokazao ka beloj tački.

To je razbesnelo Stojkovića koji je nasrnuo na Markovića, a pored njega je bio i Aleksandar Šćekić, ali je na kraju morao da se pomiri sa odlukom arbitara, mada se ne vidi baš najbolje da li je penala zaista i bilo.

Video: Prekid utakmice Partizan - Voždovac, Savo Milošević ljut na sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija pk

    6. oktobar 2019 | 21:06

    Cist penal ko suza

  • GP

    6. oktobar 2019 | 19:11

    Ovo uopste nije ni prekrsaj, a da ne govorimo sto je ovaj sudija pustio prednost, pa kada je video da je igrac Vozdovca promasio prazan gol onda dosudio penal. Samo u srpskom fudbalu, nigde vise. Zato nam se godinama smeju svi iz okruzenja, ap i sire, zbog ovakve lige i fudbala. Cemu se igra ovo prvenstvo? Hajde neka neko posteno odgovori.

  • Milanche

    6. oktobar 2019 | 21:03

    Od kako pobedise u derbi misle da su uhvatili boga za m..a Shvatite da zvezda nije imala los dan znate li kada bi pobedili? Juce.. Nemate vi blage veze sa fudbalom. Al zahladnelo bas rano -4

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA