Na Marakani ponosni posle Kruševca: Zvezda nikad dominantnija!

Tako bar tvrde crveno-beli u naslovu vesti o statistici utakmice

  • 41
Foto: FK Crvena zvezda

Tvrde i da je tim Vladana Milojevića odigrao jedan od najboljih mečeva sezone u jeku priča o tome da Partizan šalje dopise i snimke iz Kruševca Evropskoj kući fudbala, kao i kontroverzi koje su ispratile čitavu nedelju popodne.

Već je maltene opšte poznato da je Zvezda jedan penal u Kruševcu (pri rezultatu 0:0) dobila "gratis" jer faul nad El Fardu Benom nije postojao, dok je samo sat vremena kasnije Voždovcu dosuđen nepostojeći penal protiv Partizana.

Bilo je tu još spornih odluka, pa su crveno-beli postavili pitanje zašto nije bilo penala u prvom poluvremenu kada je baš Ben dobio udarac u glavu.

Video: Pogledajte sporan penal za Voždovac kojim je poveo protiv Partizana

Meč su rešili tek u 97. minutu golom Marka Marina iz slobodnog udarca, iako je meč bio produžen pet minuta i našli su se na čelu tabele.

- Pored toga, naši fudbaleri odigrali su jedan od najboljih mečeva ove sezone u domaćem šampionatu. O tome govore i statistički parametri po kojima je Crvena zvezda na jučerašnjoj utakmici imala više od igre.

U prvom poluvremenu posed lopte je bio apsolutno na strani našeg tima. Čak 76 odsto prvog dela utakmice naši fudbaleri imali su loptu u svojim nogama, a 24 odsto imao je Napredak, što znači da su domaći fudbaleri imali posed tek nešto više od deset minuta prvog poluvremena - navode iz tabora srpskog šampiona.

Video: Nevidljivi penal za Zvezdu, Ben nije bio precizan

Navodi se i da je gost u Krusševcu bio defanzivno disciplinovan pa je Napredak imao samo jedan šut ka golu Zorana Popovića i taj van okvira...

- Što je dovoljan dokaz da je naša odbrana nerešiva enigma za mnoge ofanzivce. Za razliku od fudbalera Napretka, izabranici Vladana Milojevića uputili su čak 18 šuteva na gol Kruševljana, a osam šuteva je išlo u okvir gola koji je branio Milošević - pišu iz Zvezde i ističu da su napravili samo pet faulova, što je četiri puta manje od Napretkovih 20.

Konstatuju i da će igra crveno-belih tek dobiti one prave obrise kakvi se očekuju od onoga na šta je sve navikao Milojević.

- Iz utakmice u utakmicu fudbaleri Crvene zvezde deluju uigranije i disciplinovanije, a reprezentativna pauza je prava prilika da se naši igrači još više pripreme i dovedu svoju igru do savršenstva - zaključuju na klupskom sajtu Zvezde.

Video: Zvezda u šestom minutu nadoknade stigla do pobede u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a

    7. oktobar 2019 | 14:24

    Pregazili ih i Bajern i Jagodina i Partizan i oni dominaciju imaju ... o Boze

  • PFK

    7. oktobar 2019 | 14:22

    Nikad dominatnija sa kradjom i svakakvim radnjama, smešni ste

  • GROBAR PODGORICA

    7. oktobar 2019 | 14:01

    POKRITE SE UŠIMA, SRAM VAS BILO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA