Dević objasnio zašto nije slavio gol protiv Partizana: Ne bih da zvučim kao dete od 18 godina...

Prekaljeni as priznao da je veliki navijač crno-belih

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Marko Dević, iskusni napadač Voždovca, objasnio je zašto nije želeo da se raduje golu koji je dao Partizanu u šestom minutu sudijske nadoknade.

Nekadašnji reprezentativca Ukrajine je pogodio mrežu crno-belih posle velikog kiksa mladog Zlatana Šehovića, ali je nekako ravnodušno proslavio pogodak za trijumf u Humskoj od 2:1.

- Utisci posle pobede su fenomenalni, a emocije na neki način pomešane. Ne želim da zvučim kao dete od 18 godina, ali ne krijem navijačku naklonost prema Partizanu koja je mogla da se prepozna i u neradovanju nakon odlučujućeg gola - rekao je Dević za Sportski žurnal i dodao:

- S druge strane, ja sam, pre svega, surovi profesionalac, koji se maksimalno daje svojoj ekipi. Drago mi je što je Voždovac pokazao da ne pobeđujemo samo ekipe iz donjeg dela tabele, već može da se nosi sa svima.

Podsetimo i to da se u međuvremenu javila Sudijska komisija FSS, odnosno u njihovo ime je na TV Arena Sport situacije analizirao Milan Radaković, koja kaže da su i Partizan i Voždovac oštećeni.

Kompletnu analizu Radakovića, koji je govorio i o spornim detaljima na meču Napretka i Crvene zvezde, možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • borisdelija

    8. oktobar 2019 | 00:06

    Postovanje prema tebi. Svaka cast tako i treba. Sport navijacima ne huliganima...

  • P.S

    8. oktobar 2019 | 10:15

    Pa sto ga dade covece?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA