≫ 

Kako Tumbaković i Kolarov gledaju na VAR u srpskom fudbalu: Liga ima mnogo više problema od suđenja!

Ali su obojica saglasni da je potreban...

  • 4
Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Kolarov Foto: MN Press

Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Kolarov, selektor i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, pozdravljaju odluku oko prvih koraka za uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal.

Međutim, defanzivac Rome, koji se i sam u Seriji A susreće sa VAR-om smatra da Super liga ima većih problema.

- Imamo mnogo više problema pre VAR sistema, nego sam VAR sistem. Da li će on nešto rešiti? Nadam se da hoće. Sigurno da je napredak. Nekome se sviđa, nekome ne. Ja sam generalno za VAR tehnologiju i treba što je više moguće isključiti greške - rekao je Kolarov na okupljanju reprezentacije, prenosi Sportski žurnal.

Ljubiša Tumbaković Foto: MN Press

S drge strane, Tumbakovićč se najpre našalio izjavom da VAR nije potreban, a onda dodao:

- Pozdravljam ideju i voleo bih da se što pre uvede u srpski fudbal. Treba da pratimo pozitivne trendove u organizaciji fudbalske utakmice. Na početku sam mislio da odudara od fudbalske tradicije, ali sada mislim da treba definitivno da insistiramo na tome da se uvede VAR. Tako će i publika biti zadovoljnija - jasan je bio Tumbaković.

Tumbaković je u ponedeljak popodne održao i konferenciju za medije, a šta je pred mečeve sa Paragvajom i Litvanijom rekao možete pročitati OVDE.

Video: Kolarov i Milivojević propustili prvi trening Srbije pod Tumbakovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    8. oktobar 2019 | 00:07

    Sudjenje i unapred rezervisanje osvajaca titule je problem broj 1 u nasem fudbalu i ako se tome ne stane na put to moze proizvesti nesagledive posledice.

  • Gagrica

    8. oktobar 2019 | 07:48

    Problem je sto su ljudi se iskrivili..Citas vesti I samo zvezda i partizan a ostali u cituljama. .nije problem u bg nego u ostalim sredinama ...drzite se svojih klubova a ne beogradskih .. Engleska vam primer...

  • Mix

    8. oktobar 2019 | 05:12

    Zbog ove dvojice uskoro cemo biti na samom dnu svetskog fudbala....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA