≫ 

Loše vesti za Zvezdu: Totenhemova pojačanja će biti spremna za crveno-bele!

Letošnje pridošlice napokon u trenažnom pogonu

  • 9
Đovani Lo Selso, Totenhem Foto: Guliver/Getty Images/Catherine Ivill

Totenhem ih je doveo kao velika pojačanja, ali problemi sa povredama Rajanu Sesenjonu i Đovani Lo Selsu nisu dozvolili da sakupe više od 44 minuta. Međutim kako prenose britanski mediji biće spremni za 22. oktobar i meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Obeležili su poslednji dan prelaznog roka na ostrvu, ali još uvek nisu uspeli da zabeleže značajnije minute iako je odigrano osmo kolo.

Sesenjon još nije ni debitovao zbog povrede zadnje lože zadobijenu još tokom leta dok je igrao za mladu reprezentaciju Engleske. Sa druge strane Lo Selso je u tri meča odigrao svega 44 minuta nakon čega je usledila povreda kuka na prošlom reprezentativnom okupljanju.

Iako se verovalo da se neće vratiti na teren pre novembra iz kluba su stigle informacije da su obojica ušli u poslednju fazu rehabilitacije i da će se uskoro pridružiti ostatku ekipe na treninzima sa loptom.

Kako prenose britanski mediji, postoji velika mogućnost da će se makar jedan od njih dvojice pojaviti koji minut na terenu 19. oktobra protiv Votforda i da će obojica biti u konkurenciji Mauriciju Poketinu za meč trećeg kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Londonu.

Rajan Sesenjon, Fulam Rajan Sesenjon u dresu Fulama; Foto: Guliver/Getty Images/Ross Kinnaird

Totenhem je u seriji jako loših rezultata. Poniženi su od Bajerna sa 2:7 kod kuće, a potom ih je ''preslišao'' čak i Brajton sa 3:0. Dva pojačanja u ovom trenutku će im doći jako dobro. Nova, sveža krv, željna dokazivanja je nešto što može da raduje Poketinja.

Međutim neuigranost je nešto zbog čega Zvezda ne treba da se brine, pogotovo što još i prvi golman Ugo Ljoris neće na teren sigurno do sledeće godine.

Podsetimo, obojica igrača su dovedena poslednjeg dana prelaznog roka u Britaniji, Lo Selso je doveden iz Betisu na pozajmicu sa otkupnom klauzulom od 50 miliona evra kao zamena za Eriksena, dok je Sesenjon Fulamu plaćen 27 miliona evra.

Video: Navijač Totenhema doživeo histerični napad kada je njegov klub prošao dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHAB

    8. oktobar 2019 | 12:25

    AUUUU,USRALI SMO,OBOJICA SU MNOGO STRAŠNI IGRAČI....SAMO NEKA IGRAJU....NISMO SE BAŠ USRALI NI OD LEVANDOVSKOG, MILERA I OSTALIH,A NE OVIH ANONIMUSA...

  • Delija

    8. oktobar 2019 | 13:03

    Al biće golova u mreži Totanhema nema Lorisa

  • Klint

    8. oktobar 2019 | 13:31

    Totenhem u krizi,ali od utakmice sa ciganijom,boranijom,izlaze iz krize. Razbucaće ih Pevci ko Bugarsku skupštinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA