Švajni rekao zbogom fudbalu: Emotivno oproštajno pismo nemačke legende, pominjao i Anu Ivanović!

Kraj velike karijere

  • 12

Bastijan Švajnštajger je odlučio da kaže zbogom fudbalu. Legendarni nemački fudbaler je poručio navijačima na Instagramu da će na kraju ove sezone "okačiti kopačke o klin".

Švajnštajger je tokom bogate karijere nastupao za Bajern Minhen od 2002. do 2015. godine, zatim je dve sezone igrao za Mančester junajted, a kasnije od 2017. godine nastupa za Čikago Fajer. Za nemačku reprezentaciju je prošao sve reprezentativne selekcije, a u prvom timu Pancera igrao je od 2004. do 2016. godine, odigrao je 121 utakmicu i postigao 24 gola, a bio je i kapiten 2014. godine kada je osvojio titulu prvaka sveta u Brazilu.

Bogata karijera, u kojoj je osvojio pregršt trofeja, uskoro će biti završena, a Švajnštajger se emotivno obratio svima koji su ga podržavali svih ovih godina, a posebno je istakao svoju suprugu Anu Ivanović.

- Dragi navijači, došlo je vreme za to i ja ču završiti svoju karijeru na kraju ove sezone. Zahvaljujem se vama i mojim timovima, Bajernu, Mančester junajtedu i Čikago Fajeru, kao i reprezentaciji Nemačke. Omogućili ste mi ovo neverovatno iskustvo. I naravno, hvala mojoj supruzi Ani Ivanović i mojoj porodici na podršci. Zbog toga što se povlačim iz fudbala se osečam malo nostalgično, ali se isto tako radujem i uzbudljivim izazovima koji me uskoro očekuju. Ostaću veran fudbalu. Mnogo, mnogo vam hvala za vreme koje smo proveli zajedno, uvek ću imati mesto u svom srcu za vas. Vaš Basti - napisao je Švajnštajger.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

 

Ubrzo je reagovala i Ana Ivanović, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala svom suprugu na neverovatnoj karijeri.

- Čestitke na neverovatnoj karijeri, ljubavi! Ne mogu da dočekam da vidim koja je sledeća avantura u našoj maloj i divnoj porodici. Ne mogu da budem ponosnija na tebe danas, volimo te - poručila je Ana Ivanović.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Ana i Švajnštejger su u braku od 12. jula 2016. godine, kada su se venčali u Veneciji. Imaju i dva sina, Luku kojeg su dobili 2018. godine, kao i Leona, koji je došao na svet krajem avgusta.

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vraćaju veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA