≫ 

Lev "otvorio vrata" Pancera Švajniju: Bastijan je jedan od najvećih u Nemačkoj ikada, dobro je došao

Bastijan Švajnštajger bi mogao da se vrati u reprezentaciju Nemačke, doduše u drugoj ulozi

  • 0

Legendarni fudbaler Bajern Minhena i reprezentacije Nemačke, i muž srpske teniserke Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, rekao je u svojoj 35. godini zbogom fudbalu. 

Njegov kraj profesionalne karijere odjeknuo je u Nemačkoj ali i u svetu, pa su tako fudbaleru brojne kolege poslale poruke za "srećan odlazak u penziju".

 

 

Ipak, jedna koja je najviše odjeknula je ona koju je dao aktuelni selektor Nemačke Joakim Lev, kako zbog svoje "emotivne note", tako i zbog toga što najavljuje, gde bi popularni Švajni mogao da nastavi karijeru, doduše u drugoj ulozi.

- Uvek ćemo imati mesto za njega ovde - rekao je selektor Nemačke Joakim Lev.

Kako prenosi Dojče Vele, selektor Nemačke koji je vodio svoj tim do titule prvaka sveta 2014. godine i koji priprema tim za 2020. godinu, u Muzeju fudbala u Dortmundu je dodao:

- Ne znam koji su njegovi planovi, ali svaki bivši igrač koji želi da postane trener, da svoj doprinos ili vodi neki mlađi tim je dobrodošao - istakao je Lev koji je svom tim upravo priključio Miroslava Klosea kao nekadašnjeg fudbalera.

Strateg tima Pancera je opisao Švajnija kao jednog od najboljih fudbalera te zemlje.

- Igrao je dok god je mogao. Možete da osetite njegovu volju da osvoji sve što je hteo. On je jedan od najvećih fudbalera Nemačke ikada. Slika njega na terenu, u finalu Svetskog prvenstvu navijači će zauvek pamtiti. 

Video: DUŠO MOJA: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vraćaju veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA