≫ 

Gvardiola ''preti'' da će napustiti Siti: Ovo ne sme da nam se dogodi!

Trener Sitija u svojoj novoj knjizi otkriva planove za budućnost

  • 8
Ukraine Soccer Champions League Foto: Tanjug/Ap

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola u svojoj novoj knjizi  ''Pepeov grad: Stvaranje super tima'' istakao je razlog zbog kojeg bi napustio engleski klub.

Dva poraza i jedan temi u osam kola nije loš učinak, ali kada ekipa kao što je Mančester siti zaostaje već osam bodova za Liverpulom to nikako nije dobro.

Pojedini mediji u Britaniji počeli su već da se bave šta bi bilo kad bi bilo, tačnije da i će se tim raspasti ako ne osvoje ni prvenstvo ni Ligu šampiona.

Upravo o razlozima zbog koje bi napustio Siti i sa svojim odnosom sa vlasnikom Kaldonom Al Mubarakom, Gvardiola je pisao u svojoj novoj knjizi  ''Pepeov grad: Stvaranje super tima''.

- Vlasnik kluba zna da bih otišao ako stvari izmaknu kontroli i počnu da idu neplaniranim putem - napisao je Gvardiola u knjizi, a prenosi San.

Pep Gvardiola Foto: AP/Tanjug

Isti list takođe navodi da bi u slučaju prodaje pojedinih igrača Gvardiola napustio klub jer bi mu se urušio tim, vizija i planovi.

Međutim to se neće tako lako dogoditi.

- Daću sve od sebe da to izbegnem i uloži ću sve napore da stalno napredujemo - ističe španski stručnjak.

Knjiga je objavljena 24. oktobra, a Gvardiola je ispratio ceo proces stvaranja njegovog novog dela.

U knjizi se takođe navodi da će ove godine uvesti ''policijski ča'' za vreme Božića jer su se pojedini igrači prošle godine zadržavali do ranih jutarnjih časova van svojih stanova, samo nekoliko sati pre utakmice sa Krisal Palasom koji su izgubili sa 3:2.

Video: Ovako su navijači Sitija slavili pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    9. oktobar 2019 | 09:12

    Ливерпул продао стерлинга и кутиња и купио пар играча за те паре а овај сваку сезону од 300милки до 500спуца па се избламира у Европи...

  • Zeljko PSG ex JSO

    9. oktobar 2019 | 08:41

    Decko,gde god si bio sa tim silnim milionima i moja baba Kurana bi osvajala trofeje.

  • Jovke

    9. oktobar 2019 | 10:09

    Tri godine u Bajernu nije uradio nista u ligi sampiona,u sitiji tri godine nista, ako ne osvoji ove godine ligu sampiona oterace ga ko sto su iz bajerna. Te titule svaka cast,ali nisu ga za to dovodili,jer bi to osvojili i bez trenera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA